Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Σφυροκόπημα Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής στην αρχιτοκογλύφο Μέρκελ - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Λ. Φουντούλης στην Μέρκελ: "Πολεμάτε τον Ελληνικό Λαό"

 Κατά την επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στο Ευρωκοινοβούλιο και στην συζήτηση της με την Ολομέλεια, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Κατήγγειλε την Γερμανίδα Καγκελάριο πως ηγείται της επιθέσεως εναντίον των Εθνών και των παραδοσιακών αξιών της Ευρώπης πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα μόνο των πολυεθνικών και της υπενθύμισε τον επιζήμιο ρόλο της στο θέμα της μετανάστευσης. Επίσης, την κατηγόρησε για την συστηματική επίθεση της εναντίον του Ελληνικού Λαού και την αρπαγή της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου. Τέλος, προέβλεψε πως οι μέρες της στην πολιτική σύντομα θα τελειώσουν και την θέση της θα καταλάβουν δυνάμεις που θα προασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα.

Ολόκληρη η παρέμβαση:

"Κυρία Μέρκελ, με την μέχρι τώρα πολιτική σας διαδρομή και τις πράξεις σας ως Καγκελάριος της Γερμανίας έχετε αποδείξει πως είστε ένας από τους πρωτεργάτες της λεγομένης «Παγκοσμιοποίησης» και έχετε συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην γιγάντωση των δεινών που ταλαιπωρούν σήμερα τους Ευρωπαίους.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις σας με τις οποίες καλέσατε εκατομμύρια λαθρομεταναστών και δήθεν προσφύγων να εισέλθουν ατάκτως στην Ευρώπη. Κανείς δεν ξεχνά πως ηγηθήκατε της επίθεσης εναντίον των παραδοσιακών αξιών των κοινωνιών μας και κυρίως κατά της ίδια της έννοιας του Έθνους. Συνειδητά προσπαθήσατε να αντικαταστήσετε τα εθνικά κράτη με μια πληθώρα υπερεθνικών οργανισμών, οι οποίοι εξυπηρετούν στην ουσία τα συμφέροντα μόνο των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, τις οποίες και εσείς η ίδια υπηρετήσατε και συνεχίζετε να υπηρετείτε πιστά.

Κανείς επίσης δεν μπορεί να ξεχάσει πως πολεμήσατε τον ελληνικό Λαό κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, για το ξέσπασμα της οποίας είστε και εσείς σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη. Αντιθέτως, όλοι βλέπουν πως προσπαθείτε να υφαρπάξετε σχεδόν το σύνολο της ελληνικής δημόσιας περιουσίας προς όφελος των δανειστών και των τραπεζών. Ευτυχώς όμως, η εποχή σας πλησιάζει γοργά προς το τέλος της. Σύντομα, νέες πολιτικές δυνάμεις θα επανορθώσουν τις ζημιές που έχετε προκαλέσει και θα αναιρέσουν τις επιζήμιες πολιτικές σας. Εσείς πάλι, θα δείτε αυτήν την αλλαγή ως απλός πολίτης και ελπίζω τότε εντέλει να αναθεωρήσετε."

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος σε Μέρκελ: «Για ποια Ευρώπη μιλάτε - Γι’ αυτήν που έχετε καταστρέψει;»

 Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel, σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

Ακολουθεί η ομιλία:

"Κύριε Πρόεδρε, κυρία Καγκελάριε, αναφερθήκατε στο μέλλον της Ευρώπης και προσπαθώ να εντοπίσω για ποια Ευρώπη μιλάτε. Γι’ αυτήν που έχετε καταστρέψει -καθημερινά φαίνονται τα αποτελέσματα- με τεράστια δική σας ευθύνη;

Δεν θα αναφερθώ σε αυτά τα οποία έχετε διαπράξει, διότι όλοι τα γνωρίζουν. Θα περιοριστώ σε αυτό που κάνατε στην Πατρίδα μου, την Ελλάδα. Θέλοντας να υφαρπάξετε τον πλούτο της Ελλάδας καταστρέψατε την οικονομία και εξαθλιώσατε τον ελληνικό λαό. Οι αρχαίοι Έλληνες, κυρία Καγκελάριε, όταν ήθελαν να αναφερθούν σε κάποιον που διαπίστωσε ότι έκανε κάποιο λάθος και ήθελε να επανορθώσει, έλεγαν τη φράση «ο τρώσας και ιάσεται» (αυτός που σε πλήγωσε και σε τραυμάτισε, αυτός και θα σε θεραπεύσει).

Εάν πραγματικά συναισθάνεστε το έγκλημα που κάνατε κατά της Ελλάδας και θέλετε να το θεραπεύσετε, θα πρέπει να μειώσετε το επαχθές χρέος της χώρας μας συνυπολογίζοντας τα κονδύλια από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα θυμάστε πολλές φορές, λόγω της αποφασιστικότητας και της αντίδρασης του ελληνικού λαού, το ποίημα με τίτλο «Καταραμένε Έλληνα», το οποίο λένε κάποιοι -χωρίς να είναι σίγουρο αυτό- ότι το έχει συνθέσει ο μεγάλος συμπατριώτης σας, ο ποιητής Friedrich Schiller."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου