Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Καλό ταξίδι Συναγωνιστή Κώστα

Είναι δύσκολο να απευθύνεσαι σε παρελθόντα χρόνο για έναν άνθρωπο, ένα Συναγωνιστή που μέχρι τις προηγούμενες ημέρες στέκονταν δίπλα σου στο δρόμο.

«Έφυγε» από κοντά μας ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας αληθινός Συναγωνιστής. Ο Κώστας Ντάκουλας, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Δίπλα μας σε κάθε δράση, σε κάθε εκδήλωση, άοκνος εργάτης της Ιδέας, Πιστός πολιτικός στρατιώτης, χαμογελαστός μέχρι το τέλος. Ούτε κατά την διάρκεια της επίπονης θεραπείας του δεν σταμάτησε να βρίσκεται δίπλα μας στις ενημερωτικές δράσεις, «για να ξυπνήσουμε τους Έλληνες» ,αυτό έλεγε συνεχώς. Το ήθος και η ανιδιοτελής του προσφορά στον Αγώνα θα λείψουν σε όλους μας.

«Η Νεολαία πρέπει να αφυπνιστεί για να υπάρχει Ελλάδα» επαναλάμβανε, «όλοι μας οι Αγώνες για τα νέα παιδιά γίνονται».

Τώρα, από εκεί ψηλά, Κώστα θα αγαλλιάζεις βλέποντας τους Έλληνες μαθητές να φωνάζουν για Ελλάδα, να βγαίνουν στους δρόμους για τις ίδιες αρχές και αξίες που σε έκαναν και εσένα υπερήφανο. Το δικό σου λιθαράκι στον Αγώνα μας, δεν πήγε χαμένο.

Ξέρουμε πως θα στέκεις κοντά μας και πάλι στις δράσεις, υπερήφανα θα κρατάς την Σημαία του Κινήματος, παρέα με τον Δημήτρη, την Ανδριάννα, τον Παναγιώτη. Εσείς και πολλοί ακόμη Συναγωνιστές που φύγατε άδοξα, νωρίς, από κοντά μας.

Μα εμείς να ξέρετε θα συνεχίσουμε τον ίδιο Αγώνα, στους ίδιους δρόμους, με την ίδια θέληση, μέχρι να λευτερωθεί η Πατρίδα. Μέχρι τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά για να σας κοιτάμε χαμογελαστούς και περήφανους και πάλι.

Καλό ταξίδι Συναγωνιστή Κώστα!

Οι Συναγωνιστές σου,

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου