Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Απειλές πολέμου από τον αντιπρόεδρο της τουρκίας: Με την στρατιωτική μας δύναμη θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας!

Μιλώντας στην τουρκική βουλή, ο αντιπρόεδρος της τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, κατέστησε σαφείς τους σκοπούς της τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, τονίζοντας για το θέμα των υδρογονανθράκων ότι «δεν θα επιτρέψουμε βήματα που προσπαθεί να κάνει εναντίον της χώρας μας και των Τ/Κ η Ελλάδα και ο ε/κ τομέας, οι οποίοι είναι κακομαθημένοι από την ΕΕ».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι τούρκοι σχεδιάζουν να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους, ας μην απατώνται κάποιοι αφελείς ότι αναφέρονται στο Διεθνές Δίκαιο. Αυτό άλλωστε είναι εναντίον τους. Παραθέτουμε την σχετική δήλωση του τούρκου αντιπροέδρου: “Σε αυτό το θέμα, μαζί με την αποφασιστικότητα μας, τις διπλωματικές μας προσπάθειες δείχνουμε και τη στρατιωτική μας δύναμη και την πολιτική μας στην ενέργεια”.

Το έχει πει ξεκάθαρα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε παλαιότερη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra: «Θα πρέπει να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, είτε αυτό αφορά την Κύπρο, είτε αφορά τα Ίμια.

Δυστυχώς, οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα από την πολιτική των κανονιοφόρων. Αυτό σημαίνει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και μόνο τότε θα μπορέσουμε διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου