Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ελένη Ζαρούλια: Κομμουνισμός, η ιδεολογία του μίσους! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε η Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατέδειξε τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας του Κομμουνισμού, την βία και το μίσος!

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

"Εχθές το βράδυ, ακούγοντας την ομιλία του κ. Τσακαλώτου, θα συμφωνήσω μαζί του στα περί μίσους που βλέπει, μόνο που αυτό το μίσος εκπορεύεται (δύσκολη λέξη  "derives from" να το πω και στη γλώσσα του να το καταλάβει) από τους ομοϊδεάτες του εναντίον των Ελλήνων. Αυτό το μίσος είναι έκδηλο και από τον οικονομικό πόλεμο που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός μέσω της άγριας φορολογίας και των Μνημονίων, από τις κατασχέσεις των κατοικιών τους (που ψευδώς υποστήριζαν οι Συριζαίοι όντας στην αντιπολίτευση ότι θα τους προστάτευαν τα σπίτια, ενώ τώρα φρόντισαν να είναι στα χέρια των τραπεζιτών...), από τους πάσης φύσεως αριστεριστές, που κάθε τόσο καταστρέφουν με μένος και λύσσα ό,τι βρουν μπροστά τους, καίνε, σπάνε αυτοκίνητα συμπολιτών μας, από τυφλό μίσος επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις, από την αδιαφορία και ολιγωρία αυτού του κράτους προς τους συμπατριώτες μας που έχουν πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνον και το είδαμε αυτό χαρακτηριστικά όταν ο κ. Τσίπρας, ο καταληψίας αυτός κουμμουνιστής, αλλά κολλητός των αμερικανών, που παριστάνει τον πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, ενώ στην πραγματικότητα νομίζει ότι είναι ακόμα στην ΚΝΕ, τον είδαμε λοιπόν όταν επισκέφτηκε το ΜΑΤΙ να ρωτάει τους συμβούλους του, για κάποιον πληγέντα που του απηύθυνε τον λόγο, αν αυτός είναι δικός τους!

Και σε αυτό το σημείο θεωρώ σκόπιμο να δούμε τι πιστεύουν τα "συντρόφια" εντός εισαγωγικών εις ό,τι αφορά την βία, οι οπαδοί του Λένιν, του Τρότσκι, του Μαρξ.

 «Η βία είναι η μαμή της ιστορίας» (Μαρξ). «Τα μεγάλα προβλήματα της πολιτικής ελευθερίας και της ταξικής πάλης λύνονται σε τελευταία ανάλυση μόνο με τη βία» (Λένιν). «Μια επανάσταση δεν εδραιώνεται χωρίς τρομοκρατία, γενική αποδιοργάνωση ή ακόμη και ανελέητες καταστροφές, όπως είναι αδύνατον να κάνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά» (Μπουχάριν). «Το ζήτημα σε ποιον θα ανήκει η εξουσία σε αυτή τη χώρα, που πάει να πει αν η μπουρζουαζία θα επιζήσει ή θα εξαφανιστεί, δεν θα λυθεί με αναφορές στα άρθρα του Συντάγματος, αλλά με την προσφυγή σε κάθε μορφή βίας» (Τρότσκυ). «Μην ψάχνετε στην έρευνα στοιχεία ή αποδείξεις ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε με λόγια και με έργα ενάντια στη σοβιετική εξουσία. Ερώτηση πρώτη: σε ποια τάξη ανήκει; Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να καθορίζει την τύχη του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία της κόκκινης τρομοκρατίας» (Λάτσις, επικεφαλής της Τσέκα).

Ας έλθουμε  τώρα και στην Πατρίδα μας και ας πούμε πώς έχει βιώσει το κόμμα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μίσος και την βία από τους μπολσεβίκους.

Τον Ιανουάριο του 2018 είχαμε τουλάχιστον 2 δολοφονικές επιθέσεις, η μία ήταν σε νόμιμα εκλεγμένο Περιφερειακό σύμβουλο στην Κρήτη, τον κ. Γιώργο Σπυρόπουλο και η άλλη ήταν στον Βουλευτή μας τον κ. Γερμενή. Εμπρηστική επίθεση κατά οχήματος Συναγωνιστή στην Ξάνθη (23 Φεβρουαρίου 2018), θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος ήταν και Βουλευτής μας  με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό στο γραφείο του (18 Φεβρουαρίου 2018). Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν αυτήν την επίθεση, κάνοντας λόγο για γκαζάκια, όμως η έκταση της καταστροφής δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για εκρηκτικό εμπρηστικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος. Δολοφονική επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες (31 Μαρτίου 2017). Η ατιμωρησία οπλίζει τους παρακρατικούς: Εμπρηστικό χτύπημα σε αυτοκίνητο στελέχους της Χρυσής Αυγής στα Δυτικά Προάστια  στις 2 Σεπτεμβρίου 2017. Παρακρατικοί επιτέθηκαν και λήστεψαν Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής - Η ΕΛ.ΑΣ. αρνήθηκε να προβεί σε συλλήψεις με… άνωθεν εντολή (1 Σεπτεμβρίου 2017).

Δολοφονική επίθεση αριστερής παρακρατικής συμμορίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο. Άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μελών του κόμματός μας από είκοσι και πλέον αριστερούς, κουκουλοφόρους τρομοκράτες με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών σημειώθηκε στις 15 Ιουνίου 2017 πριν το άνοιγμα των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο. Ανάμεσα στους τραυματίες και μία κοπέλα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατέθεσε χθες στην Ολομέλεια για τα πρακτικά την σχετική φωτογραφία, η οποία δέχθηκε σφοδρή επίθεση με σφυριά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο χέρι και να δεχθεί επικίνδυνα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι 1η Νοεμβρίου 2013: Δολοφονία Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Οι δολοφόνοι καίτοι γνωστοί στα ακροαριστερά κυκλώματα, παραμένουν ασύλληπτοι. Είμαι σίγουρη ότι μου έχουν διαφύγει πολλές ακόμα πράξεις "αγάπης" από αυτούς που είναι κατά της βίας και ενάντια του μίσους!

Διανύουμε τον μήνα Δεκέμβριο, ένα μήνα βεβαρυμένο από προδοσία από την αριστερά, πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε εχθές με στοιχεία ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος. Δεν θέλω να πλατειάσω, ένα μόνο προσωπικό στοιχείο έχω να προσθέσω: Το κενοτάφιο του παππού μου είναι άδειο και αυτό διότι αφιονισμένοι μπολσεβίκοι, μαρξιστές μπήκαν στο σπίτι του εκείνο τον Δεκέμβριο του ‘44 και τον πήραν. Ο πατέρας μου έψαξε παντού όπου τους πήγαιναν και τους έσφαζαν τα κομμούνια… Δεν τον βρήκε ποτέ!

Ο κομμουνισμός είναι συνώνυμο της βίας, της τρομοκράτησης, του σκοταδισμού, της ανελευθερίας. Μια ματιά να ρίξετε στις φυλακές θα βρείτε αριστεριστές της τρομοκρατικής εγκληματικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη” και όχι μόνον, καταδικασμένους δολοφόνους και άλλα φιντάνια της κόκκινης τρομοκρατίας. Μην αναφέρεστε λοιπόν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν το κόμμα του μίσους… Το μίσος είναι σταλινικό, μαρξιστικό, λενινιστικό!

Αυτό το μίσος και κυρίως μίσος για ο,τιδήποτε Ελληνικό, για κακή τους μοίρα, έχετε ενσταλάξει στις ψυχές των παιδιών μας, που ευτυχώς όμως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως βλέπουμε εδώ στην φωτογραφία που θα καταθέσω στα πρακτικά που απειλούν με ξύλο τα Ελληνόπουλα κρατώντας δολοφονικά στειλιάρια, δεν καταφέρατε να δηλητηριάσετε την πλειοψηφία της Ελληνικής μαθητιώσας νεολαίας, η οποία βγήκε στους δρόμους και διαδήλωσε για ένα μέγα εθνικό θέμα, την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Φυσικά και δεν είδαμε στις καταλήψεις αυτών των μαθητών να γίνεται ούτε ένας βανδαλισμός, σε αντίθεση με αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα τα περασμένα χρόνια από το μίσος των κόκκινων καταληψιών που σπάνε θρανία, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ζημιώνουν το κράτος.

Το δε μίσος σας απέναντι σε αυτά τα παιδιά, βλέπετε δεν έχουν μπαμπά υπουργό, επειδή κρατάνε την Ελληνική Σημαία και δεν την καίνε όπως τα δικά σας παιδιά, φαίνεται αφού επιβάλλετε κυρώσεις, ενώ φυσικά αφήνετε ελεύθερα όλα τα παραβατικά στοιχεία που την καίνε. Ό,τι έχει σχέση με Ελλάδα το μισείτε, ενώ αντίθετα δεν ενοχλείστε από τον εθνικισμό της Αλβανίας, των Τούρκων, των Σκοπιανών. Είστε επικίνδυνοι για την Πατρίδα θέλετε να αποχαυνώσετε την νεολαία και μέσα στα πλαίσια αυτά νομιμοποιήσατε και το χασίσι, διότι ως γνωστόν, το αδύναμο σώμα δεν μάχεται, το αδύναμο μυαλό δεν σκέφτεται.

Μην πιάνετε στο στόμα σας ό,τι πιο αγνό υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα! Μέσα από την νιότη, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού σιγά - σιγά ανατέλλει!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου