Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Τελειώσατε

Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". Διαβάστε το νέο άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί

Πριν λίγες ημέρες, η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, έδωσε το πραγματικό στίγμα απήχησης του ΣυΡιζΑ. Το κόμμα που μόλις πριν τρία χρόνια πανηγύριζε στους δρόμους την εκλογική του νίκη, προχθές δεν κατάφερε να φτάσει τους 2.000 παρόντες, σε κλειστό στάδιο. Η αλλαγή μεγάλη και ξεκάθαρη.Η κυβέρνηση ΣυΡιζΑνΕλ δεν αντιπροσωπεύει πλέον την ελληνική κοινωνία. Έχει χάσει την στήριξη, έχει χάσει την δεδηλωμένη, όπως λένε.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην φτάσει σε τέτοια κατάληξη;

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλ άλλαξαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλ καταρράκωσαν το διαθέσιμο εισόδημα, δίνοντας μια δυνατή σπρωξιά στην αγορά και στην οικονομία, προς τον γκρεμό που έφτιαξε η προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου.

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλ κατεξευτέλισαν το κύρος της χώρας, επιτρέποντας στην τουρκία να πάρει ουσιαστικά τον έλεγχο του Αιγαίου και να απειλεί ανοικτά και καθημερινά την εδαφική μας ακεραιότητα.

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλ εκτροχίασαν την εσωτερική ασφάλεια. Ομάδες αναρχοαριστερών, σπάνε, καίνε, τραυματίζουν αθώους πολίτες, εισβάλλουν σε πρεσβείες, υπουργεία, υπηρεσίες, εφημερίδες, δικαστήρια, ακόμη και σε κρεοπωλεία!

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλδέχθηκαν κάθε απαίτηση των νεοταξικών στο θέμα των Σκοπίων, δίνοντας στην ουσία την Μακεδονία.

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλ υπέγραψαν το σύμφωνο ΟΗΕ, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος.

  • Οι ΣυΡιζΑνΕλπαρέχουν λατρευτική προστασία σε κάθε πικραμένο που με το «έτσι θέλω» περνάει τα σύνορα και δείχνουν εμμονική αντιπάθεια για κάθε Έλληνα.

Και όλα αυτά τα κάνουν, με μια απίστευτη υπεροψία. Με μια κυνική μάσκα, και με μια διάθεση Μαρίας Αντουανέτας. Πήραν ανεπιστρεπτί πίσω, κάθε προεκλογική τους υπόσχεση και γελάει ο κόσμος με τις πεθαμένες εξαγγελίες για διάλυση ΜΑΤ, νταούλια που θα χόρευαν οι Ευρωπαίοι, για να μην πούμε τίποτε για τα σπίτια που παραδόθηκαν άνευ μάχης, στα χέρια κάθε τραπεζίτη. Έκλεισαν τα αυτιά τους στις φωνές αντίδρασης και κυριολεκτικά τσάκισαν στο ξύλο όποιον τόλμησε να διαφωνήσει.

Προσπαθούν δε να κρύψουν την παταγώδη αποτυχία τους, βλέποντας πίσω από κάθε Ελληνική φωνή αντίστασης, φασιστικές συνωμοσίες. Και όπως πολύ εύστοχα τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στη Βουλή: «ποιοι φασίστες; Αφού όποτε συλλαμβάνεται κάποιος, αποδεικνύεται ‘’σύντροφός’’ σας».

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, η Θεσσαλονίκη τους τιμώρησε. Η συγκέντρωση του Πρωθυπουργού ήταν για συντροφικά κλάματα ταιριάζοντας έτσι απόλυτα στον τραγέλαφο της κυβέρνησής του.

Δεν αργεί ο καιρός που θα τους τιμωρήσει και ολόκληρη η Ελλάδα. Που ο Λαός με την ψήφο του, θα τους στείλει εκεί που τους αρμόζει. Και αυτό δεν θα είναι κάποιο χρονοντούλαπο της Ιστορίας αλλά ο πολιτικός οικογενειακός τάφος του Κομμουνισμού, εκεί που ενταφιάστηκαν από τις καταπιεσμένες κοινωνίες όλοι οι απάνθρωποι, δικτατορίσκοι κομμουνιστές ηγέτες.

Η Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που έρχεται, θα φροντίσει για Εθνική Ανασυγκρότηση και η μνήμη κάθε δικτατορίσκου, νεκρόφιλου ερωμένου του Στάλιν, θα σβήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου