Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Μνήμη Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο λίγος καιρός που πέρασε από την άνανδρη δολοφονία του σύγχρονου Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους αλβανούς ήταν αρκετός, ώστε το θέμα να έχει πλέον ξεχαστεί από τα ΜΜΕ. Τα ίδια ΜΜΕ, που για αρκετό χρονικό διάστημα φροντίζουν να έχουν στην επικαιρότητα τα όσα είχαν να κάνουν με τον θάνατο του «γκέι ακτιβιστή» και «ντραγκ κουίν» Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου.

Γυρνώντας την σκέψη μας στον Χρόνο πίσω, τι έχουμε ως ένα γενικό συμπέρασμα για την περίπτωση του δολοφονημένου Βορειοηπειρώτη;

α) Η αριστερά, η οποία τόσα χρόνια υπερασπίζεται τα δικαιώματα του λαού της Νικαράγουας, τον αγώνα των Ζαπατίστας, τους κούρδους μαχητές, την «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα» και άλλες «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», τον Εθνικό Αγώνα των Βορειοηπειρωτών όχι μόνο δεν τον δέχεται, αλλά αντιθέτως αρνείται την ονομασία Βόρειος Ήπειρος και χρησιμοποιεί τον όρο «Νότια Αλβανία».

β) Κυβερνητικοί βουλευτές, όπως ο Φίλης, χαρακτηρίζουν ως «ψυχικά διαταραγμένο»(!) τον Κατσίφα, ενώ αντιθέτως θεωρούν ότι άτομα ανδρικού φύλου που κυκλοφορούν με γυναικεία ρούχα και δηλώνουν «ουδέτερου φύλου» είναι απολύτως εντάξει…

γ) Ο Πρωθυπουργός της Χώρας απάντησε με μεγάλη εγκαρδιότητα, με μακροσκελή επιστολή στην μητέρα του Ζακ, λέγοντας ότι «δεν θα τον ξεχάσουμε», αλλά στην μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν περίσσευε η παραμικρή κίνηση για την απόδοση συλλυπητηρίων…

δ) Η ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιήθηκε με τον χειρότερο (και χυδαιότερο) τρόπο για να σπιλωθεί η Μνήμη του νεκρού Ήρωα, καθώς αυτή ήταν που διοχέτευσε (με την αισχρή λογική της «μισής αλήθειας») την «πληροφορία» ότι ο Κατσίφας είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα αμέσως αναρίθμητα ΜΜΕ να αναπαράγουν την «είδηση», χωρίς να μπουν στον κόπο να την ψάξουν περαιτέρω και να δουν ότι ο εκλιπών αθωώθηκε πανηγυρικά για το δήθεν «μισό κιλό χασίς» στο δικαστήριο.

Μέχρι τώρα, ξέραμε για την ΕΛ.ΑΣ. και τους διάφορους κλάδους της είτε ότι έριχναν χημικά και ξυλοκοπούσαν γυναικόπαιδα στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ είτε ότι έχουν μετατραπεί σε καρπαζοεισπράχτορες των «αντιεξουσιαστών» και μελών συγκεκριμένης «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας». Τώρα διαπιστώνουμε, με αηδία και φρίκη, ότι μετατρέπεται σε «Γραφείο Τύπου» και «βαποράκι» ψευδών πληροφοριών που αφορούν έναν δολοφονημένο από τους αλβανούς Έλληνα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντα της ανθελληνικής κυβέρνησης και των συγγενών προς αυτήν εθνομηδενιστικών κύκλων.

Είναι η ίδια ΕΛ.ΑΣ. που μετετράπη σε πληροφοριοδότη-«ρουφιάνο» της αλβανικής αστυνομίας, εφοδιάζοντάς την με 52 ονόματα «ανεπιθύμητων προς επίσκεψη» Ελλήνων που ήθελαν να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

ε) 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ερώτηση στην Βουλή για την υπόθεση της δολοφονίας του 35χρονου Βορειοηπειρώτη, όχι όμως για να καταδικάσουν την αλβανική ανθρωποκτόνο δραστηριότητα, αλλά για να καταγγείλουν ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό για… «Fake news» υπέρ του Κατσίφα! Δεν ενοχλήθηκαν ουδόλως από την άνανδρη δολοφονία ενός συμπατριώτη μας, δεν διαμαρτυρήθηκαν για το κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος της μητέρας του, δεν αντέδρασαν στις τόσες ημέρες αίσχους, με τις προσπάθειες της πιο άθλιας και βίαιης συγκάλυψης της δολοφονίας. Φερόμενοι, όμως, ως πιο αλβανοί και από τους ίδιους τους αλβανούς, λειτούργησαν ουσιαστικά ως νομιμοποιητές και χειροκροτητές της εγκληματικής αυθαιρεσίας της αλβανικής αστυνομίας! Αίσχος, αλητεία, ανηθικότητα…

στ) Όλες οι ενέργειες των αλβανικών αρχών κινήθηκαν σε μια γραμμή εμφανούς εξευτελισμού κάθε έννοιας Διεθνούς Δικαίου, Νομικού Πολιτισμού, Σεβασμού προς το σώμα και την υπόληψη ενός νεκρού ανθρώπου. Συρραφή των τραυμάτων του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλύσιμο του σώματός του (ώστε να εξαφανιστούν πολύτιμα ίχνη «ενοχοποίησης» της εν ψυχρώ δολοφονίας του), άρνηση εξέτασης του κορμιού του από Έλληνα ιατροδικαστή, άρνηση πρόσβασης της ΕΛ.ΑΣ. στα στοιχεία της έρευνας, άρνηση πρόσβασης των δικηγόρων της οικογένειας του δολοφονημένου στην δικογραφία.

Πέρα, όμως, από την «ανασκόπηση» των κυριότερων απ’ όσα συνέβησαν μετά την δολοφονία του 35χρονου Έλληνα, ανήμερα της 78ης επετείου από την ημέρα που Ιταλία και Αλβανία επιτέθηκαν από κοινού κατά της Ελλάδος, αυτό που μετρά είναι ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι πια μια μορφή Αθάνατη πλέον στην ροή του Χρόνου και γι’ αυτό προορισμένη να μην ξεχαστεί ποτέ από εκείνους που ξέρουν ακόμη να θυμούνται. Σαν σύγχρονος Ηρακλής, διάλεξε το μονοπάτι της Αρετής που οδηγεί στην Αιωνιότητα, αφήνοντας την κακία στους αθεράπευτα κομπλεξικούς, στα θρασύδειλα ανθρωπάκια, στους κρασοκατανύκτες, στις λιποσακούλες και τις κινούμενες χοληστερίνες, στις δίποδες αποθήκες κοπράνων που ντρόπιασαν με την αήθη συμπεριφορά τους απέναντί του κάθε ίχνος Ανθρωπιάς και Σεβασμού. Τράβηξε το σκληροτράχηλο και δύσβατο μονοπάτι που τόσοι και τόσοι Αληθινοί Έλληνες διάβηκαν στο πέρασμα των αιώνων για την Πατρίδα, την Ελευθερία, την Πίστη, την Τιμή, την Αξιοπρέπεια. Όσο Ψήλωσε την Ελλάδα και το Φιλότιμο, που αυτή μόνο μπορεί να παράγει, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, τόσο την κονταίνουν οι προαναφερόμενοι κακάσχημοι χαρακτήρες που κολυμπάνε μονίμως στο αποχετευτικό περιεχόμενο των ποταπών πράξεών τους.

Η Ιστορία θα δικαιώσει κάποτε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, κάνοντας πράξη την ρήση του Γκαίτε «ο καθένας διαλέγει τον ήρωά του και τον ακολουθεί στην πορεία του μέχρι τον Όλυμπο», την ίδια ώρα που θα ρίχνει στα Τάρταρα της ανυποληψίας τους διεφθαρμένους και παράφρονες εθνομηδενιστές που σήμερα σέρνονται σαν τα σκουλήκια και κράζουν σαν τα κοράκια στην θέα του χαμογελαστού, αλλά τόσο αποφασισμένου, προσώπου στην πλέον γνωστή φωτογραφία του.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου