Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Νέα αθώωση Κασιδιάρη - Εισαγγελέας: “Ψευδομάρτυρας ο Ανώνυμος Μάρτυρας Α”!

Μία εξαιρετικά σημαντική απόφαση ελήφθη χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το σκεπτικό της οποίας αποτελεί χαστούκι κατά των σκευωρών, που με ψευδομάρτυρες στοχοποίησαν την Χρυσή Αυγή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή την φορά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η εναντίον του ποινική δίωξη ασκήθηκε διότι - άκουσον άκουσον - άσκησε δημόσια κριτική σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στις 23-09-2013 από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. 

Στο ρεπορτάζ αυτό παρουσιάζονταν συνέντευξη ατόμου το οποίο εμφανίστηκε ψευδώς ως μέλος της Χρυσής Αυγής λέγοντας ακατάσχετες ψευδολογίες κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.  Το εν λόγω πρόσωπο, μάλιστα, στην συνέχεια χρίστηκε "Προστατευόμενος Μάρτυρας Α" από το παραδικαστικό Σαμαρά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για μία ακόμη φορά απηλλάγη όλων των κατηγοριών.

Πιο σημαντική όμως από την απόφαση ήταν η πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας, με βάση την οποία ο Ανώνυμος Μάρτυρας Α΄ είπε ψέμματα, συμπέρασμα που προέκυψε με βεβαιότητα από την ακροαματική διαδικασία.

Ιδιαίτερα σημαντικά κρίθηκαν από το Δικαστήριο και τα στοιχεία που αφορούσαν το ποινικό μητρώο του ψευδομάρτυρα. Πιο συγκεκριμένα, το ότι ήταν υπόδικος για Οικονομικά Εγκλήματα (Απάτες και Υπεξαιρέσεις), αλλά και για Ενδοοικογενειακή Βία. Από την έρευνα των νομικών μας συμβούλων προέκυψε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ήταν κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούσε αδικήματα κατά της ανήλικης κόρης του!

Η νέα αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και η αποδεικτική διαδικασία, που οδήγησε στον χαρακτηρισμό του Ανώνυμου Μάρτυρα Α ως Ψευδομάρτυρα από τα Ελληνικά Δικαστήρια αποδεικνύουν τις άθλιες μεθοδεύσεις και τις παράνομες πρακτικές που οδήγησαν στην δίωξη του Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Ο αγώνας μας για την τελική δικαίωση συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποκαλύπτουμε το έγγραφο που «καίει» τον ψευδομάρτυρα Α΄

Δίκη Χρυσής Αυγής: ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ! Υποβολέας υπαγόρευε τις απαντήσεις στον ψευδομάρτυρα Α’!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου