Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Μίλησε ο Κνίτης

Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". Διαβάστε το νέο άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί

Ζούμε ημέρες επικές!!! Η πολιτική έπιασε το σημείο «ναδίρ», τρύπησε το έδαφος και με ανίκητη ορμή κατευθύνεται σε αχαρτογράφητα βάθη… Είδαμε πρόσφατα, τον Πρωθυπουργό, να συνομιλεί με τον Γάλλο Πρόεδρο, με παρόντα και τον άλλο υπέρλαμπρο αστέρα, τον Αναστασιάδη της Κύπρου και να λέει ότι διαδήλωσαν περίπου 70.000, «ακροδεξιοί και λαϊκιστές».

Πολλά τα εξαγόμενα, με κύριο βέβαια, το ηθικό ατόπημα, ενός Πρωθυπουργού που κατηγορεί ή τουλάχιστον έτσι νομίζει, τον λαό του, σε ξένους. Το είχε πει αν θυμάστε και ο Γιωργάκης ότι «κυβερνά έναν διεφθαρμένο λαό» (όλοι μια πάστα είναι). Τώρα ο Γιωργάκης, φιλάει Φώφειες κατουρημένες ποδιές, για να εκλεγεί ξανά. Φαίνεται ότι οι διεφθαρμένοι, δεν συγχωρούν…

Δεν μου έκανε τόσο κακή εντύπωση, το ηθικό ατόπημα του θέματος. Με τσάντισε η μαγκιά… το στραβό χαμόγελο και η γλώσσα του σώματος, ενός που αντιλαμβάνεται ότι είναι πολιτικός ουραγός, πολιτικός νάνος και προσπαθεί να ψηλώσει κατηγορώντας. Η πολιτική, όταν την εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές, αργοπεθαίνει, σιγοπνίγεται από το φλέμα της βλακείας….

Σκεφτείτε τι είδαμε: ο αριστερός, νέο μπολσεβίκος, υμνητής του Μαδούρο και του Κάστρο, προσπαθεί να αποκτήσει την εύνοια του ανθρώπου των Ρότσιλδ στην Γαλλία! Και κάνει συζήτηση, για τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα, με έναν «δημοκράτη» ηγέτη, που από τον Οκτώβριο του 2018, μέχρι σήμερα, δέρνει ανελέητα, εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλων, τα γνωστά «κίτρινα γιλέκα». Σε αυτόν πήγε, να πουλήσει καταστολή διαδηλωτών…

Τι γίνεται εκεί ρε παιδιά; Μαζεύονται οι «δημοκράτες» που κυβερνάνε την Ευρώπη και συναγωνίζονται ποιος έδειρε περισσότερους πολίτες του;

Ο Πρωθυπουργός είπε όσους αντέδρασαν στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών: «ακροδεξιούς και λαϊκιστές». Πρώτη παρατήρηση: «Λαϊκιστές» είναι χαρακτηρισμός για πολιτικούς. Δεν είναι για τους πολίτες! Όταν χιλιάδες χιλιάδων πολιτών, «λαϊκίζουν» (κατά τον Αλέξη), τότε απλά, είναι λαός!!!

Δεύτερη παρατήρηση: «Ακροδεξιός» μπορεί να είναι ύβρις για εκείνον και για τον Μητσοτάκη, που θίχτηκε κι έκανε δήλωση ότι προσβάλλει ο Πρωθυπουργός τους Έλληνες. Στην πραγματικότητα, θα μας έβριζε αν μας έλεγε, αριστερούς ή Συριζαίους ή Ανέλ. Το «ακροδεξιός» είναι πολιτική τοποθέτηση. Και έτσι ο Πρωθυπουργός έδειξε, πόσο σέβεται τις πολιτικές απόψεις των άλλων.

Τρίτη παρατήρηση: στην ερώτηση αν η πλειοψηφία είναι υπέρ της συμφωνίας είπε: «ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους». Δηλαδή; Οι αντίθετοι με την συμφωνία, δεν μπορούμε να σκεπτόμαστε και να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, για να έχουμε άποψη.

Και ποιος το είπε αυτό;;; ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ!!!! Μίλησε ένας πρώην Κνίτης για αυτόνομη σκέψη και κριτική ικανότητα!!! Το ξαναλέω να το εμπεδώσετε: ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ!!!

Εντάξει, όπως λέει και το ανέκδοτο: «δεν περιγράφω άλλο»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου