Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Γερμανός Υπουργός της Μέρκελ διατάζει: Μέτωπο όλοι εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Συνέντευξη σε αριστερίστικη ιστοσελίδα που παριστάνει την ενημερωτική έδωσε ο γερμανός υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Μέρκελ, Μίχαελ Ροτ, όπου και χαιρέτησε την προδοσία της Μακεδονίας μας και προεξόφλησε την στάση της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι τα κόμματα πρέπει “να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους. Κατά τα λοιπά ισχύει η παλιά καλή νομική αρχή: Pacta sunt servanda”.

Όμως, ο γερμανός «επίτροπος» είπε και κάτι άλλο σημαντικό, πέρα από την χαρά της Μέρκελ για την Συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο έχει την σημασία του. Χαιρέτησε και ουσιαστικά διέταξε την συγκρότηση ενός «δημοκρατικού» μετώπου εναντίον της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των κομμάτων.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση: «Στην μάχη κατά του εθνικισμού και του λαϊκισμού, για την υπεράσπιση της ενωμένης Ευρώπης χαιρετίζω μία στενότερη συνεργασία των προοδευτικών, σοσιαλδημοκρατικών, πράσινων και φιλελεύθερων δυνάμεων και κινήσεων στην ΕΕ».

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε στον γερμανό υπουργό ότι είμαστε συνηθισμένοι να πολεμάμε υπό αποκλεισμό και εναντίον όλων. Συνεπώς, οι προσταγές του δεν θα έχουν κανένα αντίκτυπο στον Αγώνα μας, αλλά και στην αναπόφευκτη επιτυχία του.

Αντιθέτως, μιας και προέρχεται από το SPD, ας κοιτάξει τα του οίκου του, ο οποίος γκρεμίζεται…

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου