Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας ομολογεί: Μην εκπλαγούμε αν η Χρυσή Αυγή κινηθεί σε διψήφιο ποσοστό

Στην γραμμή της εφημερίδας «Τα Νέα» κινείται άρθρο του παραμάγαζου της Νέας Δημοκρατίας, της ιστοσελίδας Liberal, με τίτλο «Ευτελίζουν την Bουλή, δυναμώνουν την Χρυσή Αυγή».

Στο άρθρο χαράσσεται αδρά και περιγραφικά η «γραμμή» της Νέας Δημοκρατίας για το ότι ο Σύριζα με τα καραγκιοζιλίκια του «χορηγεί» την Χρυσή Αυγή. Όμως δεν είναι αυτή η σημαντική παράμετρος του άρθρου, αφού ο αρθρογράφος συγκεκριμενοποιεί και ονοματίζει μία πάγια κοινοβουλευτική πρακτική. Ήτοι, για να το πούμε πιο ξεκάθαρα: το ίδιο φαιδροί ήταν και είναι οι νεοδημοκράτες, δεν τίθεται, λοιπόν, θέμα «χορηγίας».

Ξεχνάει ο αρθρογράφος, προφανώς, μαργαριτάρια, πρόσφατα και παλαιότερα, όπως το «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό», το «πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών», το «δικαίωμα του καθενός να καίει την σημαία» και άλλα πολλά. Ή, για να έρθουμε σε άλλες πρακτικές της ΝΔ, στις εντολές Σαμαρά σε δικαστικό να προφυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ας μην «κόπτεται», λοιπόν, για τα καραγκιοζιλίκια ο αρθρογράφος γιατί εκτίθεται και το δικό του κόμμα. Όμως, όπως προείπαμε, αυτό δεν είναι το σημαντικό του άρθρου. Το πραγματικά σημαντικό είναι η ακροτελεύτια διαπίστωση του αρθρογράφου, ο οποίος προφανώς έχει δει τις μυστικές δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει ο Μητσοτάκης.

Στην τελευταία παράγραφο του άρθρου, λοιπόν, σημειώνεται: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση της θεσμικής εκτροπής, να μην εκπλαγούμε αν η Χρυσή Αυγή κινηθεί σε διψήφιο ποσοστό»

Προετοιμάστε τα χαρτομάντιλα και εσείς οι νεοδημοκράτες και οι συριζαίοι σύντροφοί σας, για να κλαίτε στα τηλεπαράθυρα. Η Χρυσή Αυγή έρχεται!

Κώστας Αλεξανδράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου