Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Το τερμάτισε ο κομμουνιστής Στάθης: Μην ψηφίζετε τον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί θα μας στείλει στα... κρεματόρια!

Έχει τρελάνει τα κάθε λογής κομμούνια η προοπτική της εισόδου του Ηλία Κασιδιάρη στον Β΄ Γύρο των δημοτικών εκλογών -την οποία θεωρούν σιγουρότατη και οι στοιχηματζήδες!- και παραληρούν αβέρτα.

Όπως ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, ξέρετε, αυτό το συριζόμουτρο που… παρασύρθηκε από την… γοητεία του Τσίπρα και μόλις κατάλαβε αυτό που είχαν προ πολλού καταλάβει οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (ότι ο σύντροφος είναι μεγάλη απάτη) του κούνησε μαντήλι και μετακόμισε εκεί παραδίπλα, στον… ΣΥΡΙΖΑ Β΄ (Λαφαζανίστας), για να λέει τον πόνο του.

Έτσι, σε… ανατριχιαστικό άρθρο του, με τον μακάβριο τίτλο «Ο Θάνατος ζητά την ψήφο σας», ο σταλινικότερος του Στάλιν, αλλά και μανιώδης συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων, αναφέρεται κατ’ αρχάς στην πανθομολογούμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής: «Αλλά πιο δυσάρεστη είναι μια απρόσμενη (;) παράμετρος: η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Ίσως μάλιστα μεγαλύτερη εκείνης που ιχνηλατείται στις δημοσκοπήσεις».

Έπειτα, αφού παραληρεί ακατάσχετα, παραποιώντας αναίσχυντα την Ιστορία με τσιτάτα του… Δένδια και του συντρόφου Καμμένου, ότι «Έλληνες φασίστες παρέδωσαν τη Μακεδονία σε Βουλγαρική διοίκηση κατά τη διάρκεια της Κατοχής» και ξεχνώντας την προδοτική ιστορία του πραγματικού κόμματός του (ΚΚΕ), που ανάγκασε ως και τον πρώην Γραμματέα του, Γ. Κορδάτο να ομολογήσει πως «το Κ.Κ.Ε. παρασύρθηκε σε συμμαχία με τους Βουλγάρους υπερεθνικιστές, τους κομιτατζήδες…», ο σύντροφος Στάθης φτάνει στο… δια ταύτα.

Δηλαδή, στον κίνδυνο -γι’ αυτόν και τους ομοίους του- να βρεθεί ο Η. Κασιδιάρης στον Β΄ Γύρο. Και αναλύει τις… φοβερές συνέπειες που θα υπάρξουν από κάτι τέτοιο, ήτοι… 

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου