Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Νέα αμφισβήτηση της Ελληνικότητας του Αιγαίου από τον “φίλο” Ερντογάν

Δεν έχουν τελειωμό οι τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας, καθώς με νέες δηλώσεις του ο Ερντογάν είπε ότι «Όταν κάπου κάπου τα αεροσκάφη μας απογειώνονται στο Αιγαίο, βλέπετε πως απογειώνονται και τα αεροσκάφη από την Ελλάδα. Όμως όταν απογειωθούν τα αεροσκάφη της Ελλάδας και απογειώσουμε τα δικά μας τότε λένε “γιατί τα απογειώσατε”! Τι σημαίνει δηλαδή; Αυτά είναι τουριστικά αεροπλάνα. Όταν εσύ απογειώνεις, τότε θα απογειωθεί και το δικό μου. Αυτή η υπόθεση δεν έχει συγχώρεση. Αν συμβεί κάτι άλλο, τι θα γίνει; Ας δέσουμε τον γάιδαρό μας σε γερό κοντάρι και μετά έχει ο Θεός!».

Η δήλωση του Ερντογάν είναι ακόλουθη της… απορίας του Τσίπρα για το αν η θάλασσα έχει σύνορα. Αφού, λοιπόν, κατά τον Τσίπρα, δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα, το ίδιο προφανώς ισχύει και για τον αέρα…

Και βεβαίως, η νέα πρόκληση Ερντογάν (την οποία ακολούθησαν πτήσεις δύο τουρκικών F-16 πάνω από τις Οινούσσες και την νήσο Παναγιά) είναι το… «ευχαριστώ» για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Ποταμιού στην Βουλή των Ελλήνων, όπου είπαν «όχι» στο σταμάτημα των διαπραγματεύσεων της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου