Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο την συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Δεν ντρέπομαι για τίποτε!

Πολυέλεο και φιλεύσπλαχνο το σύστημα των ΜΜΕ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες δίνουν πρόθυμα βήμα στον κάθε ανύπαρκτο πολιτικά και η προθυμία τους αυτή είναι ανεξάντλητη όταν αυτοί που παρουσιάζουν και προβάλουν υβρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντίθετα για το κίνημά μας παραβιάζουν το Σύνταγμα και τον Νόμο και μας έχουν κυριολεκτικά αποκλείσει. Απέναντι στον αποκλεισμό αυτό δίνουμε την μάχη σε δρόμους και σε πλατείες. Σε κάθε ευκαιρία σπάμε την συνωμοσία της σιωπής και είναι μεγάλο ψέμα ότι εμείς δεν θέλουμε να παρουσιαζόμαστε στα ΜΜΕ. Το αντίθετο συμβαίνει! Έτσι και την περασμένη Κυριακή μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω μια συνέντευξη στην δημοσιογράφο κ. Μπενέκου στην εφημερίδα Espresso, μια συνέντευξη η οποία είδε τίτλο «Δεν ντρέπομαι για τίποτε», τίτλο τον οποίο προσυπογράφω και από την οποία τα παρακάτω:

- Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σας, τα επτά αυτά χρόνια της παρουσίας σας στη Βουλή; Ν.Γ.Μ: Η καλύτερη στιγμή μου στα χρόνια της παρουσίας μας στην Βουλή ήταν η πρώτη ορκωμοσία μας όταν επιτέλους μετά από δεκαετίες αγώνων και με την θέληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων μπήκαν για πρώτη φορά στην Βουλή πραγματικοί Εθνικιστές! Δίπλα σε αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να μην αναλογισθώ την υπερήφανη ομιλία μου μέσα στο κοινοβούλιο όταν διακήρυξα την αθωότητά μου, καταγγέλλοντας την πολιτική σκευωρία της κυβερνήσεως Σαμαρά, έχοντας μεταφερθεί με χειροπέδες από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ήταν η πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική ιστορία που Αρχηγός ενός πολιτικού κόμματος όντας φυλακισμένος μιλούσε στη Βουλή και έχοντας την πεποίθηση ότι διώκομαι για τις Ιδέες μας, είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό! Όσο για την χειρότερη στιγμή δεν υπάρχει μόνο μία στιγμή. Υπάρχουν χρόνια ολόκληρα ξεπουλήματος της Πατρίδας μας, ενός ξεπουλήματος ενάντια στο οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε με συνέπεια πάντοτε ένα υπερήφανο ΟΧΙ! 

Διαβάστε την συνέχεια και πλούσια Ελληνική και διεθνής ειδησεογραφία, καυστικά σχόλια και αποκαλυπτικά άρθρα στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που θα κυκλοφορήσει ΑΥΡΙΟ:

  • Μια απάντηση σε όλους τους μαρξιστές και φιλελεύθερους “κοσμοπολίτες” που αρνούνται την Ελληνική Φυλή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  • Τώρα "πατριώτες" τι θα κάνουμε χωρίς τον Αντετοκούνμπο;

  • Έχει καμία σχέση με την Δεξιά η Νέα Δημοκρατία; 

  • Τούρκοι επιχειρηματίες αγοράζουν στρατηγικά σημεία της Λέρου!

  • Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν ντρέπομαι για τίποτε!

  • Παρέδωσαν την κληρονομία της Μακεδονίας μας και ασχολούνται αν θα πάει ο «Δρομέας» στα Σκόπια

  • Ούτε κόκκινος, ούτε γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ

  • Η όξυνση των εθνικών θεμάτων

  • Eθνικισμός και... ταξικός αγώνας

  • Στο αρχείο η βρώμικη υπόθεση των συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στον Έβρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου