Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Εχθρός τους η Ελλάδα

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

Θα αποτελούσε περιττό πλεονασμό να αναφέρω το πασιφανές ότι το πολιτικό σύστημα βιώνει μιαν εξαίρετη κρίση, κρίση βιωσιμότητας και απρόσκοπτης συνέχειας του εθνο-καταστροφικού του ρόλου. Το πολιτικό πρόβλημα του συστήματος και ο φόβος του μέλλοντος ομολογείται πλέον, από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και κόμματα. Είναι αυτό το μεταπολιτευτικό πολιτικό κατεστημένο, που πνίγεται στον βούρκο της ανομίας και του πλιάτσικου του πλούτου, αλλά και των ψήφων και των ψυχών των Ελλήνων.

Το SOS που σε κάθε ευκαιρία εκπέμπει το σύστημα, θυμίζει τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του. Προ του κινδύνου της επέλασης των γνήσια λαϊκών και εθνικών δυνάμεων, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές, έχει επιστρατευθεί όλο το πολιτικό προσωπικό του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού» ή «συνταγματικού» τόξου.

Από τον ΠτΔ μέχρι και τον τελευταίο αρχηγίσκο ανυπάρκτου στην κοινωνία κομματιδίου, ο λόγος είναι κοινός: Έρχονται οι Εθνικιστές! Ανεβαίνει ο Εθνικισμός! Έρχονται οι λαϊκιστές, η Ευρώπη γυρίζει πίσω!

Αυτή είναι συνοπτικά η συνθηματολογία, των συνασπισμένων ανθελληνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων. Είναι αυτοί που αρνούνται πεισματικά τις ρεαλιστικές προτάσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου η χώρα να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει δυνατότερη στο μέλλον.

Είναι η συνθηματολογία των κυριοτέρων ενόχων του κατήφορου και της σημερινής κατάστασης της Πατρίδας μας. Οι συνυπεύθυνοι, οι συνένοχοι, το δίπολο δηλαδή Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ το οποίο διαμορφώθηκε από τις αρχές της δεκαετίας σε δίπολο Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο πολιτικές παρατάξεις κυριαρχούν τουλάχιστον μέχρι στιγμής χάρις στη στήριξη εξωγενών δυνάμεων δηλαδή του ξένου παράγοντα, είτε αυτός λέγεται ΗΠΑ, Βρυξέλλες ή ΝΑΤΟ.

Δια των διαπλεκόμενων και μοιρασμένων ΜΜΕ τα οποία ανήκουν σε «βαρόνους» κάθε είδους και κάθε δραστηριότητας, επιχειρούν να πλήξουν το φρόνημα Ελληνικού Λαού, της αντίστασής του και ανυπακοής του, στην σκλαβιά των τοκογλύφων και στις γεωπολιτικές ανακατατάξεις που σχεδιάζονται από τους ταγούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας.

Η εμμονή τόσο των πολιτικών δυνάμεων όσο και των ΜΜΕ στην προπαγάνδα για τον αντιφασιστικό αγώνα, μας οδηγεί αβίαστα σε δυο καταρχήν συμπεράσματα:

1. πως τίποτε δεν έχει χαθεί, όλα είναι δυνατά και οι Έλληνες μπορούν να πάρουν την Πατρίδα μας πίσω.

2. οι όποιες φαινομενικά ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές των δύο παρατάξεων, είναι ανύπαρκτες αφού έχουν κοινά αφεντικά και κοινό εχθρό.

Στο πρώτο συμπέρασμα, είναι στο χέρι μας όλοι οι Έλληνες Πατριώτες, οι εκφραστές της γνήσιας και ανόθευτης Λαϊκής Δεξιάς, αλλά και οι γνήσιοι εκφραστές των λαϊκών πόθων και της κοινωνικής δικαιοσύνης, με τον αγώνα μας, με την επιμονή και την δύναμη που εκπορεύεται εκ μέρους της ένδοξης Ελληνικής ιστορίας μας, να κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι ότι, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Ο «νέος Μακεδονικός Αγώνας» άδολος και απεξαρτημένος πλέον από ύποπτες πολιτικάντικες και καιροσκοπικές κατευθύνσεις, έχει μοναδική κατευθυντήρια γραμμή την πάγια πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής, που συνοψίζεται στο σύνθημα:

«Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας – η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Ακόμη,  ο «νέος Μακεδονικός Αγώνας» θα διαμορφώσει το μελλοντικό πολιτικό σκηνικό και θα αναδείξει την δύναμη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δίνοντάς του πλέον την προοπτική να παίξει καθοριστικό ρόλο, πολιτικά στο μέλλον της χώρας.

Στο δεύτερο συμπέρασμα, θα αρκούσε να παρακολουθήσει κανείς για λίγη ώρα το κανάλι της Βουλής, τις πολιτικές εκπομπές και τις ανακοινώσεις των κομμάτων, για να δει πως το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, αλληλο-χειροκροτείται, αλληλο-υποστηρίζεται στην κοινή τους διαστροφική βάση, τόσο με την στενή έννοια του όρου, όπως στην υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, όσο και με την ευρεία. Και οι δύο συνιστώσες της ξενοκρατίας, ο αμερικανό-μπολσεβικισμός του ΣΥΡΙΖΑ και φιλελέ ψοφοδεξιά της ΝΔ, αποτελούν τις δυο διαφορετικές όψεις του αυτού νομίσματος. Το νόμισμα δεν ονομάζεται μόνο ευρώ, ονομάζεται ανθελληνισμός.

Τι άλλο παρά ανθελληνισμός είναι, τα ΣΥΡΙΖΑίκα τάγματα εφόδου των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν βάναυσα γέροντες και παιδιά, ειρηνικούς διαδηλωτές, που διαμαρτύρωνταν για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ξεσηκωνόταν θύελλα εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει όμως όταν αυτή η αντιπολίτευση συμφωνεί στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, συμφωνεί στην σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό; Με την εκκωφαντική της σιωπή η ΝΔ στηρίζει για άλλη μια φορά την κυβέρνηση, δίνοντας συγχρόνως τα διαπιστευτήριά της στον ξένο παράγοντα και στους επικυρίαρχους.

Νομίζουν ότι η μοναδική τους σανίδα σωτηρίας, η οποία μέλλει να προταθεί και από τους ξένους χορηγούς, θα αποτελέσει η μετάλλαξη της συνενοχής σε συγκυβέρνηση πλέον. Ήδη προωθούν προς τα έξω, όλα αυτά που τους ενώνουν, όπως η κοινή ευρωπαϊκή προοπτική αλλά κυρίως το «αντιφασιστικό» μέτωπο. Τα πρώτα ανοίγματα γίνονται. Δεν είναι ανώδυνη η αναφορά Μειμαράκη στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: «με τους αριστερούς μπορούμε να συνεννοηθούμε για την Ευρώπη που θέλουμε».

Αυτό όμως που φαινομενικά φαίνεται ως σωτηρία του ανθελληνικού πολιτικού διπόλου, θα αποτελέσει και την αρχή του τέλους του, το ξεγύμνωμα της προδοσίας και της κοινής συνισταμένης τους που εντέλει είναι η έχθρα τους προς τον Λαό, συνεπώς και προς την Πατρίδα. Τότε είναι που θα έρθουν οι Εθνικιστές, που θα έρθουν οι «λαϊκιστές» να ξεβρωμίσουν τον τόπο και η Ευρώπη θα γυρίσει πίσω. Πίσω στις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνικού Πολιτισμού και Λόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου