Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Πως η τυφλή δικαιοσύνη μπορεί και διακρίνει τους εκλεκτούς του συστήματος και τους επιφυλάσσει ειδική μεταχείριση ;


Πολλοί , αν όχι όλοι σας δεν έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα του θέματος της παιδοφιλίας κοινώς παιδοβιασμού. Ναι , όλοι λέτε  ''τι κακό πράμα αυτό , αίσχος" , όμως σιωπάτε σε αυτό το έγκλημα και περιμένετε ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι να βγάλει άλλος το φίδι απο την τρύπα.

Δεν ξεσηκώνεστε ενάντια στην ευνο'ι'κή μεταχείριση των δικαστών όταν απέναντί τους βρίσκονται εκλεκτοί του συστήματος. ( Νίκος Γεωργιάδης )

Δεν κατεβήκατε όλοι στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθείτε , δεν ζητήσατε τα "ρέστα" απο τους ταγούς της εκκλησίας μας γιατί επέτρεψαν αυτό το έγκλημα;

Σας ενημερώνω λοιπόν , ότι όλοι σας είστε υπόλογοι  για αυτήν σας την σιωπή , όχι μόνο σε αυτή τη ζωή που ζούμε τώρα αλλά και μετά απο αυτήν .

Είστε αιώνια υπόλογοι. Είστε κατηγορούμενοι στο δικαστήριο του Θεού , διότι η συμπεριφορά σας όχι μόνο δεν είναι Ελληνική , αλλά ούτε καν ανθρώπινη ,  γιατί με την αδράνειά σας συναινείτε .

Ήθελα να ξέρω ποιο άλλο χτύπημα πρέπει να δεχθείτε για να αφυπνισθείτε ;

Όποιος σιωπά στην παιδεραστία είναι ένα με τους παιδεραστές. Όποιος σιωπά στο έγκλημα της παιδεραστίας , η ποινή που του αναλογεί είναι η ποινή του παιδεραστή !

Όποιος σιωπά στο έγκλημα της Εθνικής προδοσίας , η ποινή του πρέπει να είναι η αιώνια καταδίκη.

Κράτα γερά Μητέρα ΕΛΛΆΣ , διότι γέννησες άτομα τα οποία θα δώσουν το αίμα τους και την ψυχή τους για το Αιώνιο Μεγαλείο του Ιερού ονόματός σου.

 

                                           Για τον Πυρήνα των Πατρών  

                                               Μπιτσικόλης Σταύρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου