Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ο Τσίπρας θέλει να... λύσει το δημογραφικό με την «ενσωμάτωση των μεταναστών» - Σιωπή από την ΝΔ

Το πώς αντιλαμβάνονται την Ελλάδα του μέλλοντος, δηλαδή μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε ξεκάθαρο μέσα στην Βουλή ο ίδιος ο Τσίπρας κατά την διάρκεια συζήτησης για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Για τον αρχιτέκτονα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών η… λύση του προβλήματος είναι η «ενσωμάτωση των μεταναστών»!

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας ανέφερε τα εξής: «Αν θέλουμε να μιλήσουμε επί της ουσίας για προοπτική ανατροπής αυτής της στάσης (μείωσης των γεννήσεων και αύξησης των θανάτων), πρέπει να συνομολογήσουμε ότι δεν μπορεί να γίνει μέσω πολιτικών λιτότητας και διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής, και χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική ένταξη, ενσωμάτωση των μεταναστών».

Τα όσα είπε ο Τσίπρας δεν είναι απλώς λάθος, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Πώς εννοεί άραγε την «ενσωμάτωση των μεταναστών»; Ποια μπορεί να είναι τα στοιχεία εκείνα που θα κάνουν έναν αλλοδαπό, ο οποίος δεν έχει κανέναν δεσμό αίματος, πολιτισμού και εθίμων με αυτόν τον Τόπο και την Ιστορία του, να «πονέσει» για την Ελλάδα; Ιδίως δε εάν οι «μετανάστες» αυτοί είναι μουσουλμάνοι, λογικό δεν είναι να αναρωτηθούμε εάν θα είναι διαθέσιμοι να πολεμήσουν για την υπεράσπιση της Πατρίδας στην περίπτωση που η Τουρκία του Ερντογάν επιτεθεί στην Ελλάδα;

Από την άλλη μεριά, η σιωπή της ΝΔ γι’ αυτά που είπε ο Τσίπρας δείχνει την, επί της ουσίας, συναίνεσή της. Η λυσσαλέα επίθεση Μητσοτάκη κατά του Όρμπαν ασφαλώς και δεν είναι τυχαία, εάν συνυπολογίσουμε (και) την χθεσινή απαράδεκτη στάση σιωπής της «πατριωτικής» ΝΔ απέναντι στις σαφείς προθέσεις του Τσίπρα. Είναι ολοφάνερο ότι το σχέδιο προσπάθειας μετατροπής της Ελλάδας από Χώρα σε χώρο και του ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου