Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Δολοφονική επίθεση από παρακρατικούς κουκουλοφόρους εναντίον του Συναγωνιστή Ιωάννη Βουλδή

Δολοφονική επίθεση στο κέντρο των Αθηνών δέχτηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και πρώην Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Ιωάννης Βουλδής.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Συναγωνιστής δέχτηκε θρασύδειλη πισώπλατη επίθεση από πλειάδα οπλισμένων κουκουλοφόρων αλητών κοντά στην συμβολή των οδών Πατησίων και Φωκίωνος Νέγρη στο κέντρο των Αθηνών.

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε ώρα αιχμής και σε κεντρικότατο σημείο των Αθηνών, οι άνανδροι κουκουλοφόροι έδρασαν ανενόχλητοι από τις αρχές και τράπηκαν σε φυγή μόνο ύστερα από την σθεναρή αντίσταση του Συναγωνιστή.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπήρξε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

Όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πληθαίνουν οι επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, το σύστημα βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και ρίχνει τις εφεδρείες της παρακρατικής αριστεράς στον «αγώνα εναντίον του φασισμού» ή με άλλα λόγια στον αγώνα του συστήματος της κλεπτοκρατίας ενάντια στην μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση.

Νομίζουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα κάνουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες να κάνουν πίσω.

Πλανώνται πλάνην οικτράν, ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία συνεχίζεται. Ούτε βήμα πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου