Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μέχρι και ο “Φιλελεύθερος” έκραξε τον Καμίνη για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Η νεοφιλελεύθερη φυλλάδα "Φιλελεύθερος" σε αγαστή συνεργασία με τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και είναι καθημερινά τα άρθρα που υβρίζουν και ψευδολογούν κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι προφανές λοιπόν ότι η γραμμή της εν λόγω εφημερίδας είναι ξεκάθαρη κατά της Χρυσής Αυγής, όπως και το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.
Ακόμα κι αυτοί όμως, οι νεοφιλελεύθεροι διώκτες και συκοφάντες της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν τον Καμίνη για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα σημειώνει: "Επίσης απέκλεισε τη Χρυσή Αυγή από την παραχώρηση σημείου ανάπτυξης περιπτέρου για τις ευρωεκλογές. Και ο δήμαρχος εισηγείται να μη δοθεί άδεια για πολιτικές συγκεντρώσεις. Και εδώ ο Γιώργος Καμίνης μας βάζει δύσκολα. Επικαλείται τον χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως "εγκληματικής οργάνωσης". Μόνο που επί του θέματος πρέπει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Και, δυστυχώς για όλους μας, η Χρυσή Αυγή έχει αξιολογηθεί πολιτικά από ψηφοφόρους που την έστειλαν στη Βουλή.
Η απόφαση του δημάρχου, λοιπόν, σηκώνει debate. Έχει δικαίωμα να αξιολογεί πολιτικά κόμματα; Διότι εντάξει, με τη Χρυσή Αυγή δεν είναι και δύσκολο. Αύριο όμως, ένας άλλος δήμαρχος μπορεί να επικαλεστεί αντίστοιχα θέματα και να κόψει κάποιο άλλο κόμμα. Καλώς ή κακώς, αυτή τη δουλειά μπορούν να την κάνουν μόνο οι ψηφοφόροι".
Οφείλουμε να συμφωνήσουμε με την άποψη, καθώς είναι αυτονόητο ότι μόνο η Δικαιοσύνη δικαιούται να αποφανθεί για την Χρυσή Αυγή και ουδείς άλλος. Ο Ελληνικός Λαός από την άλλη έχει αποφανθεί πολλάκις υπέρ της Χρυσής Αυγής και θα το πράξει ηχηρά και στις 26 Μαΐου.
Όσο για την απόφαση Καμίνη για τον παράνομο αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα δεν θα λογοδοτήσει ούτε σε εμάς, ούτε στον Λαό. Θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου