Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

“Συνταγματικό τόξο” για γερμανικές αποζημιώσεις: Να κάνουμε... ημερίδες - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Δέσμευση της περιουσίας του Γερμανικού Δημοσίου! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατέδειξε μέσα στην Ολομέλεια την υποκρισία και την ανικανότητα του "συνταγματικού τόξου" που δήθεν ενδιαφέρεται για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο Συναγωνιστής Λαγός επισήμανε την δήλωση του εκπροσώπου της Καγκελάριου, Ζάιμπεργκ πως "το ζήτημα των αποζημιώσεων έχει οριστικά ρυθμιστεί" και στην οποία κανείς κυβερνητικός δεν αντέδρασε!

Τόνισε πως στο πόρισμα της Επιτροπής σημειώνεται ότι οι ιδιώτες δεν μπορούν να διεκδικήσουν (!), αναδεικνύοντας έτσι την ανικανότητα και την έλλειψη βούλησης από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης.

Μόνο με μια Εθνικιστική κυβέρνηση οι Γερμανοί αντί να κουνούν το δάχτυλο, θα έσκυβαν το κεφάλι και θα αποπλήρωναν τις οφειλές τους.

Τέλος, ο Γιάννης Λαγός παρέθεσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για δυναμική διεκδίκηση των αποζημιώσεων με μονομερείς ενέργειες, εγγραφή των γερμανικών οφειλών στον κρατικό προϋπολογισμό και δέσμευση της περιουσίας του Γερμανικού δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου