Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Παραλήρημα Μπακογιάννη υπέρ λαθρομεταναστών: «Τιμή μου και καμάρι μου που φιλοξένησα μετανάστες στις Θερμοπύλες»!

Παραλήρημα Μπακογιάννη υπέρ λαθρομεταναστών: «Τιμή μου και καμάρι μου που φιλοξένησα μετανάστες στις Θερμοπύλες»!

Το ποια πολιτική θα ακολουθήσει ως δήμαρχος Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης απέναντι στην λαθρομετανάστευση φάνηκε (και) από την απάντηση που έδωσε σε έναν πολίτη, ο οποίος τον ρώτησε σχετικά με το «ξενοδοχείο» για λαθρομετανάστες στον Ιερό Χώρο των Θερμοπυλών, που έστησε στην Περιφέρειά του, κατά την διάρκεια της θητείας του εκεί. Με χαρακτηριστική άνεση (άλλοι θα το χαρακτήριζαν ως αναίδεια…) ο Μπακογιάννης απάντησε ως εξής: «Αν αναφέρεσαι στο κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών στις Θερμοπύλες, τιμή μας και καμάρι μας που δείχνουμε -όλοι μαζί- έμπρακτη ανθρωπιά»!

Η απάντηση του Μπακογιάννη πολύ εύκολα θα μπορούσε να ανήκει στον Ηλιόπουλο, τον Γερουλάνο, τον Σοφιανό ή οποιονδήποτε άλλο αριστερό συνυποψήφιό του, καθώς ξεχειλίζει από «πολιτική ορθότητα». Ανήκει, όμως, σ’ αυτόν, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για το κόμμα που υποστηρίζει την υποψηφιότητά του, δηλαδή την ΝΔ. Η «έμπρακτη ανθρωπιά» του Μπακογιάννη, που γι’ αυτόν αποτελεί «τιμή μας και καμάρι μας», απέναντι στους λαθρομετανάστες στην Στερεά Ελλάδα δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην περιοχή και τους κατοίκους της.

Ο Μπακογιάννης, όχι μόνο έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, αλλά είναι προφανές ότι το «μοντέλο» αυτό σχεδιάζει να το επεκτείνει και στην Αθήνα, στην περίπτωση κατά την οποία εκλεγεί δήμαρχος. Αυτό, ας το έχουν υπ’ όψιν τους όλοι όσοι τυχόν σκέφτονται να ψηφίσουν αυτό το προϊόν της οικογενειοκρατίας στην πολιτική και ας καταλάβουν ότι μόνο η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» και ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όπως πραγματικά αρμόζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου