Κυριακή 7 Απριλίου 2019

O Σόρος διορίζει Ιμάμη στην Αθήνα!

O Σόρος διορίζει Ιμάμη στην Αθήνα!
Μετά το Πάσχα, διαβάζουμε, ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της λειτουργίας του τεμένους στο Βοτανικό
 και κατά πάσα περίπτωση θα συμπέσει με το Ραμαζάνι.
Καταλαβαίνουμε πως οργανωτικές και μόνο δυσκολίες δεν επέτρεψαν στους συριζαίους να πραγματοποιήσουν αυτή την πρόκληση μέσα στο Πάσχα, αλλιώς θα το είχαν κάνει δίχως δεύτερη σκέψη.
Όλα αυτά δεν προκαλούν έκπληξη. Ως γνήσια ενεργούμενα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα πράξουν ότι απαιτεί από τους διεθνείς αφέντες εναντίον της Πατρίδος, της Θρησκείας και της Οικογένειας.
Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το θράσος τους και η λειψανδρία του συστήματος εξουσίας τους, αφού μας μεταφέρουν τα ρεπορτάζ, επικεφαλής ιμάμης του τεμένους στον Βοτανικό θα τεθεί ένας άνθρωπος του Τζορτζ Σόρος.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ζακί Μοχάμετ, ο οποίος είναι μαροκινός και σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ «χαίρει της αποδοχής μεγάλης μερίδας Αράβων». Ο συγκεκριμένος Μαροκινός, όπως διαπιστώσαμε είναι εκπρόσωπος του Συλλόγου Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις παρακρατικών και συριζαίων.
Επιπλέον των παραπάνω, ο Σύλλογος τον οποίο εκπροσωπεί αποτελεί μέρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», το οποίο δηλώνει στην ιστοσελίδα του ως χορηγό το Open Society Foundation του γνωστού πλουτοκράτη George Soros.
Τέλος, το «Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών» δηλώνεται ως ένα από τα πέντε παρακλάδια του ENAR στην Ελλάδα. Το ENAR το είχαμε γνωρίσει στο βιβλίο του Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη με τίτλο «Έθνος και Πατρίδα εναντίον Παγκοσμιοποίησης», όπου σημειωνόντουσαν τα εξής σχετικά με την χρηματοδότηση του ENAR από τον Soros:
"Η όλη αντιεθνικιστική εκστρατεία κατά την διάρκεια των Ευρωεκλογών, έγινε σύμφωνα με το έγγραφο του Open Society Foundation σε συνεργασία European Network Against Racism (ENAR), το οποίο επίσης χρηματοδοτείται από τον George Soros. Στην Ελλάδα έχει τέσσερις (σ.σ. αργότερα προστέθηκε και το Ασάντε) υποοργανώσεις:
α) Την ΜΚΟ «Αντιγόνη», στην οποία συμμετέχουν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μιχάλης Τρεμόπουλος από τους Οικολόγους Πράσινους, ο ανθέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης από τον Σύριζα, η Αναστασία Τσουκαλά που έχει αναλάβει την «αντιρατσιστική επιμόρφωση» της ΕΛ.ΑΣ., ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου, και άλλοι. (σ.σ. πρόκειται για την ΜΚΟ που έχει φτιάξει τα μαθήματα «τρανσοφοβίας» για τα σχολεία)
β) Η ΜΚΟ Generation 2.0 που δεν παρέχει στοιχεία για το ποιοι «προεδρεύουν», ήτοι εισπράττουν.
γ) Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο από το 2013 μέχρι το 2015 έλαβε χρηματοδότηση 420.704,72€ από το Open Society Foundation και 173.645,56 € από το Solidarity Now, αμφότερες οργανώσεις του George Soros. Παράλληλα έχει λάβει επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και σαν να μην έφταναν αυτά, έχουν βάλει χέρι και στον κρατικό προϋπολογισμό της χώρας με επιχορήγηση ύψους 2.531.753 € από το 2011 μέχρι το 2015.
δ) Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών του Αχμέντ Μοάβια, σουδανού υποψηφίου των Οικολόγων Πράσινων και αργότερα του ΚΙΔΗΣΟ του Γεωργίου Παπανδρέου. Στο «Φόρουμ» μετέχουν και άλλοι πρώην λαθρομετανάστες, που εκ των υστέρων έλαβαν άδεια παραμονής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου