Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Γ. Λαγός: Η τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρώπη! Δένδιας (ΝΔ): Όχι, η τουρκία, πρέπει να μπει στην ΕΕ - ΒΙΝΤΕΟ


Για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε ο βρώμικος ρόλος του μορφώματος της Νέας Δημοκρατίας που οι βουλευτές της παριστάνουν τους πατριώτες, ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο εθνομηδενιστές και τουρκόφιλοι με τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα λοιπόν στην ολομέλεια της βουλής ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κατά την ομιλία του τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την τουρκία και αμέσως ο Δένδιας απάντησε και παραδέχθηκε δημόσια πως η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι η συνέχιση των διαπραγματεύσεων και η είσοδος της τουρκίας στην ΕΕ!

Αρχικά ο Γ. Λαγός σχολίασε την χθεσινή αντιπαράθεση ύβρεων μεταξύ Τσίπρα-Μητσοτάκη σημειώνοντας πως εάν είχε συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή σε τέτοια αντιπαράθεση θα είχαν συσταθεί επιτροπές, θα είχαν πέσει πρόστιμα, θα μας είχαν αποβάλει από την αίθουσα, όμως τώρα που τα κάνει το δήθεν συνταγματικό τόξο είναι στα… «πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου».

Σχετικά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ξεμπρόστιασε για ακόμη μια φορά τους Νεοδημοκράτες και τον Μητσοτάκη που διατρανώνει πως είναι μια κακή συμφωνία, αλλά θα την σεβαστεί και θα την τηρήσει!

Για τις ερχόμενες ευρωεκλογές τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα πάρει υψηλά ποσοστά και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και υπενθύμισε πως τον προηγούμενο μήνα υπήρξε ένα ψήφισμα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο σχετικά με το πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την τουρκία όπου οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας το καταψήφισαν μαζί!

Με ισχυρή Χρυσή Αυγή στην ευρωβουλή αυτά τα πράγματα θα σταματήσουν, είναι ντροπή όλη η Ευρώπη να εναντιώνεται στην τουρκία για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου και οι δήθεν «Έλληνες» ευρωβουλευτές να μην το παραδέχονται, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου