Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας Πίσω - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας Πίσω - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αποσπάσματα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην πολιτική εκδήλωση της Καλαμάτας

«Αισθάνομαι, καταρχάς, δέος που βρίσκομαι απέναντί σας, και θα σας πω το εξής: Λίγο πριν αρχίσει η συγκέντρωση αυτή με πλησίασε ένας κύριος και μου είπε ότι ήθελε να φέρει και έναν γείτονά του, ο οποίος είναι δικός μας και μας ψηφίζει, αλλά του είπε ότι φοβάται να έρθει. Είναι γεγονός αυτό. Υπάρχει ένα κλίμα τρομοκρατίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όμως όλοι εσείς που είστε εδώ, δεν φοβηθήκατε και τους στέλνετε ένα μήνυμα, υπάρχουν Έλληνες που δεν φοβούνται.

Και δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας της Χρυσής Αυγής από την Καλαμάτα. Την πρώτη πόλη που ελευθερώθηκε από τον τούρκο δυνάστη. Έτσι κι εμείς αρχίζουμε αγώνα απελευθερωτικό, να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, από τους προδότες και από τους ραγιάδες, από τους προσκυνημένους και από τους δειλούς. Κι αν δεν είχαμε όλους εσάς στο πλευρό μας, πώς θα μπορούσαμε να πορευτούμε; Κι αισθάνομαι πραγματικά ένα δέος γιατί σε αυτήν εδώ την αίθουσα υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν το όνομά τους, την υπογραφή τους είτε σε ψηφοδέλτια δήμων, είτε περιφερειών, είτε των ευρωεκλογών. Έβαλαν το όνομά τους λέγοντας «εδώ είμαι, χτυπάτε με δειλοί, χτυπάτε με ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα. Είμαι με την Χρυσή Αυγή και το τολμώ».

Μίλησε προηγουμένως ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνου με τον οποίο πρέπει να σας πω ότι μαζί ιδρύσαμε την Χρυσή Αυγή, για το μεγάλο επίτευγμα της Χρυσής Αυγής που έχει ενώσει όλα τα πολιτικά κόμματα! Σε ένα πράγμα συμφωνούν άπαντες: Όλοι μισούν την Χρυσή Αυγή. Και ζούμε και πορευόμεθα και δρούμε πολιτικά απέναντι σε δύο συμπληγάδες, από την μία ένα απόλυτο μίσος και αποκλεισμός και από την άλλη μια παθητικότητα. Γιατί έχουν σταλάξει στο μυαλό πολλών συμπατριωτών μας και στις καρδιές τους, την απατηλή ιδέα ότι δεν γίνεται τίποτε, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Όχι! Με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, μπορούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».

Η Νεολαία το «κλειδί» για την πολιτική αλλαγή

«Όλοι εσείς που τολμάτε, σε καιρούς δύσκολους και προσκυνημένους, να υψώνετε το ανάστημά σας, είμαι υπερήφανος που είμαι ανάμεσά σας και έχω να σας φέρω και ένα νέο χαρμόσυνο. Να σας πω ότι στις εκλογές που έρχονται υπάρχει ένα νέο στοιχείο που θα ταράξει τα νερά. Είναι οι νέοι ψηφοφόροι για τους οποίους ανησυχούν ότι θα ψηφίσουν ακραία. Συγκεκριμένα θα σας διαβάσω τα στοιχεία επ’ ακριβώς: «Οι 17άρηδες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ανέρχονται σε 106.760, εάν προστεθούν και οι νέοι ηλικίας 18 έως 21 ετών που θα ψηφίσουν επίσης για πρώτη φορά το ηλικιακό αυτό γκρουπ ανέρχεται σε 528.996 ψήφους».

Περισσότεροι από 500.000 νέοι και νέες θα ψηφίσουν για πρώτη φορά και δεν ξέρουν τι θα ψηφίσουν. Μάλιστα σε μια δημοσκόπηση που δημοσίευσαν τα «Νέα» προ προεκλογικής περιόδου, όπου δεν σφάγιαζαν τότε την Χρυσή Αυγή είχαν δώσει και κάποιες κάρτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά και εκεί έλεγε ότι στους νέους ηλικίας 17 έως 34 ετών η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα και λαμβάνει 15,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 15,4%, το ΚΚΕ μόλις 4,4% και η ΝΔ 21%.

Και πράγματι, τι έχουν να πουν οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ στους νέους; Αυτό που φοβούνται είναι συγκεκριμένο και έχει και συγκεκριμένο όνομα… Λέγεται Χρυσή Αυγή, λέγεται Εθνικιστές! Τόσο πολλοί αυθεντικοί Εθνικιστές που τους φοβούνται ακόμη και στην Ευρώπη».

Οι συκοφαντίες της ΝΔ εναντίον της Χρυσής Αυγής

«Είπε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το εξής: «θυμίζω ότι με την Χρυσή Αυγή πήγε να περάσει τον εκλογικό νόμο», αναφερόμενος στον Ιούλιο του 2016 όταν γινόταν η ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο. Ο άνθρωπος βασίζεται στο εξής, ότι ο απλός κόσμος δεν μπορεί να θυμάται, δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε τον Ιούλιο του 2016.

Για την ιστορία λοιπόν, οι εφημερίδες έγραφαν τότε: «Αποχώρησε από τον ψηφοφορία για την απλή αναλογική η Χρυσή Αυγή με τον Αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο να τονίζει ότι το κόμμα του δεν συμμετέχει στο ανατολίτικο παζάρι και ότι δεν είναι ουρά κανενός. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ υποστηρίζοντας ότι έχουν την ίδια εθνοκτόνο πολιτική. Μίλησε, επίσης, για εκτεταμένη εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης που δέχεται το κόμμα τους με ισχυρισμούς ότι η Χρυσή Αυγή έχει κάνει συμφωνία κάτω από το τραπέζι με αντικείμενο την δίκη της».

Κοιτάξτε το βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ και μιλάω για σχεδόν τρία χρόνια πριν. Τώρα βγαίνουν και λένε οι πολιτικοί σκευωροί που μας οδήγησαν στην φυλακή ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί την δίκη της Χρυσής Αυγής» και πριν τρία χρόνια τι λέγανε; Ότι είχαμε παζαρέψει με τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουμε την απλή αναλογική και ότι έτσι τι θα γινόταν; Θα τέλειωνε η δίκη; Όχι βέβαια.

Μάλιστα, είχα πει χαρακτηριστικά: «Δέκα μέρες λάσπης, παραπληροφόρησης και ατέλειωτα ανατολίτικα παζάρια στα οποία δεν συμμετέχει η Χρυσή Αυγή. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια πολιτική. Αν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή θα λέγατε είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ψηφίζαμε θα λέγατε είμαστε ουρά της ΝΔ. Η Χρυσή Αυγή δεν γίνεται ουρά κανενός. Ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να επιλέξουμε τίποτα, γιατί ακολουθείτε την ίδια πολιτική των εθνοκτόνων μνημονίων»

Ενωμένη και δυνατή η Χρυσή Αυγή!

Όποτε έρχονται εκλογές βλέπουν διάλυση της Χρυσής Αυγής, πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει από το 2012; Ότι φεύγει ο ένας, ότι εγώ είμαι τσακωμένος με τον άλλον, διάφορα σενάρια γράφουν και μεταξύ αυτών και αυτός ο χαριτωμένος ο κύριος που λέτε, ο Καιρίδης, έλεγε προχθές στην εκπομπή του Kontra Channel ότι “έχουν γκρίνια στην Χρυσή Αυγή”, πού την βλέπουν αυτήν την γκρίνια, δεν ξέρω…

Γκρίνια και… μπουνιές θα πέσουν στην ΝΔ την επομένη των ευρωεκλογών και να το θυμηθείτε, γιατί έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και ακονίζουν τα μαχαίρια για να αρχίσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Ας το πάρουν είδηση, η Χρυσή Αυγή δεν διαλύεται και δεν είναι σε κρίση. Και ας μην ανησυχούν άδικα εχθροί και φίλοι, η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και δυνατή».

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου