Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Απλά τα πράγματα...

Απλά τα πράγματα...

Σήμερα οι Έλληνες καλούνται να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Παντού γύρω μας, στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες του καθεστώτος, η φωνή των Σειρήνων προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό Λαό και να επιβάλλει ψευδεπίγραφα διλήμματα που ωθούν στον φαύλο δικομματισμό.
Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και το διακύβευμα σαφές:
  • Όποιος θέλει την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ψηφίζει Χρυσή Αυγή! Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί για την κατάργησή της. Αντιθέτως, ο μεν Σύριζα υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών και η ΝΔ δήλωσε ότι θα την σεβαστεί και θα την εφαρμόσει. Μάλιστα, φτάσανε στο σημείο οι συριζαίοι να χειροκροτάνε τον Δένδια και τη ΝΔ για την διευκόλυνση που τους παρείχανε στο να περάσει η προδοσία αυτή από την Βουλή.
  • Όποιος θέλει τα σύνορα της χώρας ελεγχόμενα και όχι «ξέφραγο αμπέλι» ψηφίζει Χρυσή Αυγή! Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει το τέλος της ανοχής στην λαθρομετανάστευση. Αντιθέτως, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθύτατα χωμένοι στις διάφορες ΜΚΟ και υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση. Ιδιαιτέρως η ψευτοδεξιά που παριστάνει την «σκληρή», ας θυμηθεί ότι επί των ημερών της παραδόθηκε το κέντρο των Αθηνών στους λαθρομετανάστες.
  • Όποιος θέλει την παραδοσιακή οικογένεια, την Ορθοδοξία και τις Αξίες του Ελληνισμού ψηφίζει Χρυσή Αυγή! Τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της καταργήσεως του θεσμού της οικογενείας και καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μαζί ψήφισαν τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Παρομοίως, η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν από κοινού την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό.
  • Όποιος επιθυμεί την πραγματική κάθαρση ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Μπορεί τώρα οι νεοδημοκράτες να έχουν βγει από το καβούκι τους, καταγγέλλοντας τα σκάνδαλα του Σύριζα, όμως ουδείς μπορεί να ξεχάσει την διαπλοκή της ΝΔ και την εμπλοκή της στα σημαντικότερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης.
Επιπλέον αυτών:
  • Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση
  • Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που διώκεται για τις Ιδέες του και έχει στις τάξεις του Μάρτυρες του Ελληνισμού, τα αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
  • Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που δεν διαθέτει εκπροσώπους στα πάνελ των καναλιών, ούτε καν για να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τις ύβρεις τους.
Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμα, σήμερα τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά!
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου