Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Προσβολή Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων: Τους ψέγει για την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή σαν την Κανέλλη!

Για άλλη μία φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας αυτή τη φορά στο Open προσπάθησε να πείσει τους Έλληνες που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή ότι η «πατριωτική επιλογή» σήμερα είναι η Νέα Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα, είπε ότι «θα ήτανε ευτύχημα για τη δημοκρατία μας ‒και φαντάζομαι ότι σ’ αυτό θα συμφωνούν όλοι‒ αν η Χρυσή Αυγή δεν ήτανε στην επόμενη Βουλή».
Με γνώμονα ότι η Χρυσή Αυγή ήταν που αποκάλυψε μέσα στην Βουλή το σκάνδαλο με τους μισθούς των βουλευτών και το αφορολόγητό τους, την προδοσία της Μακεδονίας μας ήδη από το 2015 όταν όλοι σιωπούσανε, το σκάνδαλο με την off shore που αγόρασε το 902 του ΚΚ€ και άλλα πολλά, το «ευτύχημα για την δημοκρατία» τους θα είναι να σιωπήσει η φωνή που αποκαλύπτει το σκάνδαλα εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Σε όλα αυτά και άλλα πολλά που θα μας έπαιρνε πολλά σελίδες για να γράψουμε, ο Μητσοτάκης αντέτεινε τον «υγιή πατριωτισμό» της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος υποτίθεται ότι απευθύνεται στους συμπολίτες μας «οι οποίοι έχουν έντονες πατριωτικές ευαισθησίες».
Είναι να απορεί κανείς πραγματικά με το θράσος Μητσοτάκη να μιλάει για «υγιή πατριωτισμό». Τι είναι, άραγε, ο «υγιής πατριωτισμός» της ΝΔ;
  • Μήπως είναι οι διαρκείς επισκέψεις στελεχών της στο τουρκικό προξενείο;
  • Μήπως είναι η ψήφος της ΝΔ για το τζαμί στον Βοτανικό;
  • Μήπως είναι η ψήφος της ΝΔ για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και οι επισκέψεις στελεχών της στο Athens Pride;
  • Μήπως είναι η σύμπραξή της με τον Σύριζα για το Μνημονίο της αριστεράς;
  • Μήπως είναι το γεγονός ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών;
  • Ή μήπως είναι τα σκάνδαλα που έχουν προκληθεί από τη ΝΔ στις δεκαετίες που κυβέρνησε και κατέστρεψε τον τόπο;
Αστεία πράγματα, πραγματικά, όμως είναι αξιοσημείωτο πως τώρα τελευταία ο πρόεδρος της ΝΔ θυμίζει έντονα… Κανέλλη, η οποία καλούσε τον Λαό να «διορθώσει την ψήφο του».
Έτσι θα «διώξουν τους κομμουνιστές» οι νεοδημοκράτες; Τοποθετώντας τους στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, σε εκλόγιμες θέσεις και υιοθετώντας τις πρακτικές τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου