Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Τοπικής Οργάνωσης Χρυσή Αυγή Μάνης

Ανακοίνωση Τοπικής Οργάνωσης Χρυσή Αυγή Μάνης

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όπως έχετε διαπιστώσει, το Κίνημά μας συνεχίζει να δέχεται ανελέητο πόλεμο με ψεύδη και συκοφαντίες και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Παρότι δεν καταφέραμε να εισέλθουμε στην Βουλή, οι πολιτικοί εχθροί μας δεν ικανοποίησαν το μένος τους εναντίον μας. Είναι άξιο απορίας, άραγε τι φοβούνται; Γιατί μας πολεμάνε ακόμα;

Το Κίνημά μας, η μοναδική φωνή αλήθειας και αντίστασης ενάντια στον Εθνικό, Κοινωνικό και πολιτικό εκφυλισμό συνεχίζει τον αγώνα του στη Λακωνία με την Τ.Ο. Μάνης, η οποία ανακοινώνει ότι την Τέταρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στα γραφεία του κινήματος, στην κεντρική πλατεία του Γυθείου, θα εκλέξει νέο πολιτικό συμβούλιο. 

Καλούμε όλους τους συναγωνιστές και φίλους Λακώνες, να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες. Η συνεισφορά σας στο κίνημα κρίνεται απαραίτητη, καθώς ο αγώνας είναι μεγάλος και οι ιδεολογικοί στρατιώτες του θα πρέπει να παραμείνουν πιστοί και ενεργοί.

Όλα τα μέλη της Τ.Ο. Μάνης έχουν άποψη και λόγο σε όλα τα φλέγοντα Εθνικά, Κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και μπορούν να υποβάλλουν την οποιαδήποτε πρόταση θέλουν εντός του πλαισίου της πολιτικής και της ιδεολογίας του κινήματος. 

Ώρες λειτουργίας γραφείων
Τετάρτη και Σάββατο 19:00 με 21:00
τηλ. 6974629128 - 6987665093

Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει - Η Ελλάδα θα νικήσει!

Τ.Ο. ΜΑΝΗΣ
Μπουτεράκος Βασίλειος
Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου