Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Στην περιοχή μας οι δολοφόνοι του ισλαμικού κράτους

Στην περιοχή μας οι δολοφόνοι του ισλαμικού κράτους

Τι κάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ. για τους χιλιάδες ισλαμιστές που έρχονται παράνομα στην χώρα μας; 

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι στην Πατρίδα μας και όχι μόνον τώρα, αλλά εδώ και χρόνια, εισέρχονται ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες εάν όχι εκατοντάδες χιλιάδες - και τρομοκράτες ισλαμιστές. Στο παρελθόν μάλιστα, αποδείχθηκε ότι άτομα που είχαν λάβει μέρος σε πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, είχαν περάσει από την Ελλάδα. Απόλυτα σχετικό με τα παραπάνω και το γεγονός ότι στην περιοχή των Βαλκανίων δρουν πυρήνες του ισλαμικού κράτους. 

Συγκεκριμένα προ ημερών, έξι Αλβανοί από το Κόσοβο, μέλη της ομάδας που σχεδίαζε την περίοδο 2016-2017 τρομοκρατικές επιθέσεις σε σερβικούς ορθόδοξους ναούς, καταδικάστηκαν σε φυλάκισης 25 ετών από δικαστήριο της Πρίστινας.

Η ομάδα αυτή διατηρούσε σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και ο αρχηγός της, ο Μπουγιάρ Μπεχράμι, συχνά επικοινωνούσε με τον Κοσοβάρο τζιχαντιστή στη Συρία Λαβντρίμ Μουχατζέρι, μέχρι τον Ιούλιο του 2017 που σκοτώθηκε όταν ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το αρχηγείο του. Ο Μπεχράμι παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις σχεδιάζονταν σε συνεννόηση με Αλβανούς τζιχαντιστές που μάχονταν στην Συρία.

Δυστυχώς, κανένας έλεγχος δεν γίνεται γι’ αυτούς που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα, που ανάμεσά τους σίγουρα υπάρχουν και ισλαμιστές τρομοκράτες και η ευθύνη γι’ αυτό ανήκει και στην προηγούμενη και στην σημερινή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου