Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Hotspots σε όλη την Πελοπόννησο

Επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Hotspots σε όλη την Πελοπόννησο

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Πρώτοι γράψαμε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την ίδρυση χοτ σποτ σε στρατόπεδα της Πελοποννήσου. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σε εφαρμογή τέθηκε από την κυβέρνηση σχέδιο έκτακτης ανάγκης, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, με μεταφορά χιλιάδων αλλοδαπών στην Πελοπόννησο με την Κόρινθο να υποδέχεται προσεχώς 600 Αφγανούς στο πρώην στρατόπεδό το οποίο έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟΚΕΚΑ).

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως αποτελεί μέρος ενός γενικότερου μυστικού σχεδιασμού που για την Πελοπόννησο προβλέπει αρχικά την μεταφορά 4.500 αλλοδαπών. “Πρόσφυγες” σχεδιάζεται επίσης να φιλοξενηθούν σε κλειστό ξενοδοχείο στα Ίρια,  το οποίο μελετάται να ενοικιαστεί σε ΜΚΟ.

Οι περισσότεροι από αυτούς σχεδιάζεται να οδηγηθούν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και στο Γύθειο. Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται το στρατόπεδο πεζικού στην Τρίπολη, καθώς επίσης και το πεδίο βολής στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.

Το σχέδιο αυτό υπάρχει από παλαιότερα και ξαναβγήκε τώρα από το συρτάρι για να επικαιροποιηθεί και να εφαρμοστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, με τους αιρετούς και τους τοπικούς άρχοντες να μην έχουν ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι καταγγέλλουν τοπικά ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου