Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ, ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ! 2.225 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!

«No news, good news», για την κυβέρνηση του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη! Ενώ, λοιπόν, τα μιλημένα ΜΜΕ ασχολούντο με το μπάνιο του ηγεμόνα στη θάλασσα της Καρδαμύλης, με τον πρόεδρο Πάκη που σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή του γιατί είδε κάποιον… γαμπρό και σταμάτησε να του… ευχηθεί, με τις εφόδους των… «Μαύρων Πανθήρων» της ΕΛΑΣ στους σινεμάδες για τα ανήλικα κι άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, κορυφωνόταν η εισβολή νέων λαθρομεταναστών στα νησιά μας.

Έτσι, μόνο την τελευταία εβδομάδα… προτίμησαν (κατά το «ευχαριστώ τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα», που είχε πει παλιότερα ο πρόεδρος Πάκης…) μόνο τα τρία νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβο, Χίο και Σάμο) συνολικά 2.225 «προσφυγάκια»!

Και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, 900 «προσφυγάκια»… προτίμησαν την Λέσβο (ανεβάζοντας τον αριθμό των ευρισκομένων στην κόλαση της Μόριας σε 16.200 – 7.000 παρέλαβε ο Μητσοτάκης την 7η Ιουλίου), 506 την Χίο και 819 την Σάμο!!!

Προφανώς, άγνωστος αριθμός νέων λαθρομεταναστών… προτίμησε και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, ενώ επίσης άγνωστος αριθμός πέρασε στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο! Σκέτος εφιάλτης, που αποκρύπτουν επιμελώς προβάλλοντας γελοίες «ειδήσεις» τα φερέφωνα του Μητσοτακισμού! Να δούμε μέχρι πότε θα κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου