Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

28/10/2018: Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην αλβανική πρεσβεία για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα - ΒΙΝΤΕΟ


Ένας χρόνος έχει περάσει από την άνανδρη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και το αίμα του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα από τις Βουλιαράτες δεν έχει δικαιωθεί.

8 χρόνια μετά την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα οι αλβανοί σκότωσαν εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, το παληκάρι που ζούσε και ανέπνεε για την Ελληνική Σημαία και την Βόρειο Ήπειρο και η μοίρα τελικά επιφύλαξε να ποτίσει με το αίμα του την σκλαβωμένη πατρώα γη ανήμερα της Εθνικής επετείου.

Η προηγούμενη εθνοπροδοτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τήρησε σιγήν ιχθύος για το αδίστακτο έγκλημα κατά ενός Έλληνα Βορειοηπειρώτη και αρκέστηκε να χαρακτηρίσει τον Εθνομάρτυρα Κατσίφα ως "ακραίο".

Οι ψευτοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας κράτησαν κι αυτοί... ψύχραιμη στάση κι αρκέστηκαν σε ευχολόγια για ειρήνη και ηρεμία. Ένα χρόνο μετά καμιά ενέργεια δεν έχει δρομολογηθεί από τους ψευτοδεξιούς υπουργούς για να αποδοθούν ευθύνες για την δολοφονία Κατσίφα, ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να μάχεται για ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ΜΟΝΟΙ που διαμαρτυρήθηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την δικαίωση του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό των Βορειοηπειρωτικών Σωματείων πέρσι 28 Οκτωβρίου έξω από την αλβανική πρεσβεία για να βροντοφωνάξουν: Βόρειος Ήπειρος - Γη Ελληνική!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου