Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

«8 χρόνια Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής» - Εκδήλωση στην Αρτέμιδα με τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη

«8 χρόνια Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής» - Εκδήλωση στην Αρτέμιδα με τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου,πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Ηλία Κασιδιάρη,με θέμα «8 χρόνια Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής - Κόντρα σε όλους τους ανέμους».

Ο Συναγωνιστής,άνοιξε τον λόγο του δίνοντας συγχαρητήρια στους Εθνικιστές της ευρύτερης περιοχής,οι οποίοι δίνουν δυναμικό παρών στην στελέχωση των γραφείων μας για αισίως 8 έτη και τους κάλεσε σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για τις πολιτικές μάχες που έπονται και θα φέρουν το Κίνημα μας ξανά στα χείλη ολοκληρου του Ελληνικού Λαού!

Εν συνέχεια, στάθηκε ιδιαίτερα στην απολογία την οποία κλήθηκε να δώσει προ ολίγων ημερών ενώπιον του δικαστηρίου, εκεί όπου με απτά επιχειρήματα, αποδείξεις και κυρίως την Αλήθεια που είναι με το μέρος μας, αποδόμησε πλήρως το κατηγορητήριο με το οποίο σύρθηκαν Αθώοι άνθρωποι στις φυλακές και επιχειρήθηκε να καμφθεί η επελαύνουσα πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκείνη την περίοδο. Ανέφερε χαρακτηριστικές ερωτήσεις που δέχτηκε και δεν είχαν κανένα νομικό ενδιαφέρον για μια ποινική δίκη και τόνισε το γεγονός πως αναμένουμε το ταχύτερο δυνατόν την απόφαση του δικαστηρίου για την τελική μας δικαίωση, ούτως ώστε να μπορέσουμε απρόσκοπτα να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα και να καταλάβει και ο τελευταίος συμπατριώτης μας πως αυτό το κατηγορητήριο στηρίχτηκε πάνω σε ψεύδη και συκοφαντίες.

Έπειτα, έκανε μια ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας αναφερόμενος στην μέχρι τώρα αναλγησία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει μείζονα εθνικά και κοινωνικά θέματα που ταλαιπωρούν την Πατρίδα μας και στάθηκε στο ότι ήδη οι Έλληνες, έχουν αρχίσει να μετανιώνουν για την ψήφο τους και αναζητούν καθημερινά να ενημερωθούν για την επικαιρότητα του Κινήματος μας, δείχνοντας έτσι πως δεν αργήσει καθόλου ο καιρός όπου και πάλι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Αντιπολίτευσης για να υπερασπιστούμε τα Ιερά και Όσια του Έθνους μας. 

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής! Ζήτω ο Αρχηγός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου