Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Όρκος Νίκης από τα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! Φωτορεπορτάζ


Τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, που τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν ακόμη μία εμπρηστική τρομοκρατική επίθεση από τους "γνωστούς - αγνώστους" των Εξαρχείων, γέμισαν ασφυκτικά από Χρυσαυγίτες που έστειλαν ηχηρό μήνυμα: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!


Την γεμάτη εθνικιστικό παλμό εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, ο οποίος υπογράμμισε την δύναμη του πολιτικού "όπλου" της Χρυσής Αυγής, της ακηδεμόνευτης εφημερίδας μας, επισημαίνοντας για την τελευταία εμπρηστική επίθεση πως ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς.

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας από την πλευρά του τόνισε ότι μέσα από τις στάχτες που άφησαν πίσω τους οι παρακρατικοί θα ξαναγεννηθούμε, εκφράζοντας την... εύλογη απορία: Γιατί χτυπούν μόνο την Χρυσή Αυγή; Επειδή γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν ελέγχεται από κανέναν και ότι με την ισχυρή βούληση του Ελληνικού λαού θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή!

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη σημείωσε σκωπτικά πως "ευτυχώς" έβαλαν βόμβα οι αναρχοκομμουνιστές στα γραφεία μας και αναγκάστηκαν τα κανάλια της διαπλοκής να παραδεχτούν πως η Χρυσή Αυγή έχει γραφεία που λειτουργούν! Κάλεσε επίσης όλους τους Συναγωνιστές να προσφέρουν εθελοντική εργασία για την επισκευή των ζημιών, μόνοι μας θα τα ξαναφτιάξουμε όπως κάνουμε πάντα!

Τελευταίος τον λόγο πήρε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος επισήμανε την ευθύνη της κυβέρνησης και των αρχών για το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα, αφού άφησε τα κεντρικά γραφεία του κόμματος χωρίς φύλαξη και την αντιτρομοκρατική να παρακολουθεί άπραγη από απόσταση τους δράστες.

Τόνισε τέλος πως η απουσία της Χρυσής Αυγής από την βουλή είναι ηχηρή, καθώς κανείς δεν αντιδρά στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Κάθε μέρα που περνάει όμως ο Λαός αφυπνίζεται και ολοένα τάσσεται ξανά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου