Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Καταστροφική συμπεριφορά των αφρικανών λαθρομεταναστών στην Ερμιονίδα: Διέλυσαν τα πάντα στο ξενοδοχείο

Καταστροφική συμπεριφορά των αφρικανών λαθρομεταναστών στην Ερμιονίδα: Διέλυσαν τα πάντα στο ξενοδοχείο

Η Χώρα τους φιλοξενεί και αυτοί σε… ανταπόδοση διαλύουν τα πάντα. Σπασμένες πόρτες, αναποδογυρισμένα τραπέζια, ξεχαρβαλωμένες καρέκλες, κατεστραμμένοι υπολογιστές και σκουπίδια διάσπαρτα παντού συνθέτουν το θλιβερό σκηνικό στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Ερμιονίδας, όπου έχουν μεταφερθεί 470 λαθρομετανάστες από τον Κορονοϊό.

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προκαλούν θλίψη και οργή για την απαράδεκτη συμπεριφορά των αλλοδαπών αυτών, που όχι μόνο δεν σέβονται την Χώρα που τους φιλοξενεί, αλλά αντιθέτως δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε καταστροφή της ξένης περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκατοντάδες λαθρομετανάστες μετέτρεψαν το εσωτερικό του ξενοδοχείου σε πεδίο μάχης εξαιτίας της καραντίνας που τους επιβλήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη, όταν έχασε την ζωή της μια 39χρονη που έμενε στον ίδιο χώρο.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού υποχρεώνεται από την κυβέρνηση της ΝΔ σε τουλάχιστον αυστηρά μέτρα και συνεχιζόμενη καραντίνα, οι αφρικανοί λαθρομετανάστες φαίνεται ότι δεν αντέχουν εντός των δωματίων του ξενοδοχείου που τους έχει παραχωρηθεί και το οποίο δεν σεβάστηκαν στο ελάχιστο με τις καταστροφές που του προξένησαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου