Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τα “Ντόπερμαν” της Νέας Δημοκρατίας μυρίστηκαν… αίμα και ζητάνε εκλογές

Τα “Ντόπερμαν” της Νέας Δημοκρατίας μυρίστηκαν… αίμα και ζητάνε εκλογές

Πληροφορίες ότι μαζί με τα ψηφοδέλτια θα μοιράζουν και το εμβόλιο του κορωνοϊού! -“Εγκλωβισμένη σε δίκη η ακροδεξιά” γράφουν…

Το κλίμα του πανικού που δημιούργησαν και οι δημοσκοπήσεις για γέλια και για κλάματα, που παρουσιάζουν με αφορμή την επιδημία και που δίνουν στον Μητσοτάκη Σταλινικά ποσοστά, οδήγησαν τους κομματάρχες της Ν.Δ. σε κατάσταση παροξυσμού. Έτσι ζητούν εκλογές εδώ και τώρα, τώρα που είναι η ευκαιρία, τώρα που βγάζουν δελτίο θανάτων κάθε ημέρα τα αγαπημένα τους κανάλια. 

Και μάλιστα θέλουν διπλές εκλογές ώστε να… “κεφαλαιοποιήσουν”, όπως γράφουν την πολιτική περίσταση, έχοντας εξασφαλισμένες τις ψήφους από τις … μεγάλες ηλικίες και τις ευπαθείς ομάδες σε συντριπτικό ποσοστό! 

Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα μας από κάθε συμφορά και κάθε δυστυχία, αλλά μέσα σε όλες τις δυστυχίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή, δηλαδή τους πολιτικάντηδες που στήνουν δημοσκοπήσεις με θανάτους και εντατικές, ένα πολιτικό κτήνος, το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε ξαναεμφανιστεί στην Πατρίδα μας! 

Και μέσα σε όλα αυτά και η ιστοσελίδα PRONEWS, που εδώ και πολλούς μήνες δεν γράφει ούτε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία στην πολιτική της ανάλυση, με την οποία προτρέπει και αυτή την Νέα Δημοκρατία για εκλογές, γράφει μεταξύ άλλων παρουσιάζοντας το όλο κλίμα: “Μία ακροδεξιά εγκλωβισμένη σε μία δίκη”… 

Και επειδή “ακροδεξιά” δεν είναι βέβαια ο Βελόπουλος, που δεν είναι, και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ δίκη εις βάρος του για το “Βυζαντινόν”, το μόνο που απομένει είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η δίκη της. Σε αυτό ελπίζει το πολιτικό κατεστημένο, σε αυτό βασίζεται και για αυτό καθυστέρησε και καθυστερεί την δίκη μας! 

Και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το ότι οι μάρτυρες κατηγορίας, που προερχόντουσαν από αριστερά και Νέα Δημοκρατία κράτησαν τρία σχεδόν χρόνια, ενώ της υπερασπίσεως μόνον τρεις μήνες.

Εκλογές εδώ και τώρα, λοιπόν ζητούν οι γαλάζιοι εθνοσωτήρες, που δεν χάνουν ευκαιρία να λιβανίζουν την αριστερά, γιατί φοβούνται μήπως περάσει ο φόβος του κορωνοϊού και μείνουν έχοντας στα χέρια τους ένα εντελώς χρεοκοπημένο κράτος και εκατομμύρια ανέργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου