Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” που κυκλοφορεί: Επιχείρηση “Δολοφονία Χαρακτήρα” από τους “πατριώτες” εναντίον Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” που κυκλοφορεί: Επιχείρηση “Δολοφονία Χαρακτήρα” από τους “πατριώτες” εναντίον Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Στην ίδια γραμμή με τους αναρχοκομμουνιστές και την “Εφημερίδα των Συντακτών” και κάποιοι δήθεν ακροδεξιοί και ψευτοπατριώτες, που πολέμησαν και πολεμούν με πάθος την Χρυσή Αυγή για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας...

Στο φύλλο της εφημερίδος μας, που κυκλοφορεί και υπάρχει στα περίπτερα όλης της χώρας, μπορείτε να διαβάσετε ένα αποκαλυπτικό κείμενο, για τις βρώμικες επιθέσεις εναντίον του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής. Από το κείμενο αυτό: 

“Εκτός από τους γνωστούς σε διατεταγμένη υπηρεσία ανθρώπους του συστήματος, βοήθησαν και άτομα χαμερπή και μάλιστα ευεργετημένα από την Χρυσή Αυγή, άνθρωποι, που φαντάζονται ότι είναι… πολιτικοί, όντας παντελώς άγνωστοι πριν έλθουν στην Χρυσή Αυγή και οι οποίοι παραμένουν ακόμη γνωστοί μόνο και μόνο για να συκοφαντούν το Κίνημά μας και μόνο τόσο θα υπάρχουν, όσο τους χρειάζονται για το βρώμικο παιχνίδι τους.

Και βεβαίως χρειαζότανε και μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με ρυπαρά δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, φυλλάδες και έντυπα περιθωριακά που εκδίδουν άτομα βγαλμένα μέσα από τον υπόνομο της δημοσιογραφίας, προκειμένου να τον κτυπήσουν προσωπικά, λέγοντας και γράφοντας για τα “λάθη” του… Και αυτή η “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” συνεχίζεται κανονικά και μετά τις εκλογές και πρωτοστατούν σε αυτή κάποιοι δήθεν “πατριώτες”, οι οποίοι στις εκλογές βέβαια κτύπησαν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή και στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και το δεκανίκι της…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου