Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τελειώνει η Ευρώπη των τοκογλύφων -Tου Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τελειώνει η Ευρώπη των τοκογλύφων -Tου Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”

Εμείς οι Εθνικιστές, οι αληθινοί Εθνικιστές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεν περιμέναμε τίποτε απ’ αυτή την Ευρώπη των Βρυξελλών, την Ευρώπη των τραπεζιτών και των Χρηματιστηρίων.

Αυτή η “Ευρώπη” έχει σαν καρδιά της και νου της τους πουριτανούς του Βορρά, για τους οποίους ο τόκος είναι θεϊκό δικαίωμα και η τοκογλυφία θεάρεστη πράξη. Επάνω στο πνεύμα του πουριτανισμού κτίστηκε ο καπιταλισμός, ένα σύστημα το ίδιο απάνθρωπο με τον μπολσεβικισμό, που βλέπει με διάθεση εχθρική σαν εμπόδιο στα σχέδιά του τα Έθνη και τις Πατρίδες.

Έπρεπε δυστυχώς να συμβεί αυτή η κρίση με αφορμή την επιδημία, με αφορμή και όχι αιτία, για να αποδειχθεί ότι η περίφημη Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτε άλλο από μία απάτη! Και φτάσαμε στο σημείο ο ίδιος ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκάμπριελ, να δηλώνει για την κρίση του κορωνοϊoύ στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF: “Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέτυχε πλήρως στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης δοκιμασίας της από την ίδρυσή της».

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με κάθε μέσο!
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές και ώρες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν σιωπά, όμως όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, όλες βεβαίως οι πληρωμένες από την Ν.Δ. δήθεν πατριωτικές ιστοσελίδες, δεν παρέχουν καμία κάλυψη, δεν μεταδίδουν τα μηνύματά μας, ενώ αντίθετα προβάλλουν χωρίς πρόβλημα κάποιους δήθεν “εθνικιστές”… Αυτό επιτέλους για να καταλάβετε ποιους πολεμάει το σύστημα και ποιοι πολεμούν το σύστημα. Για μια ακόμη φορά ένα ολόκληρο καθεστώς εναντίον μας.

Δεν πτοούμεθα ούτε από τον πόλεμό τους, ούτε από την συνωμοσία της σιωπής. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με όλα τα μέσα, με αυτήν την εφημερίδα, με την σελίδα μας στο διαδίκτυο, με τους λογαριασμούς των στελεχών μας και των αγωνιστών μας στο twitter και εις ότι αφορά την “δημοκρατία” του facebook η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαγορεύεται! Και εάν ακόμη μας απαγορεύσουν τα πάντα, θα συνεχίσουμε με προκηρύξεις από χέρι σε χέρι, με αυτήν την  ίδια την φωνή μας.

Και ήταν λίγες ημέρες πριν όταν η Σύνοδος Κορυφής της “Ευρώπης”, αυτής της ψεύτικης Ευρώπης, στην οποία κυριαρχούν οι πουριτανοί του Βορρά, Σύνοδο στην οποία αρνήθηκαν χείρα βοηθείας στις χώρες του Νότου, που τις θερίζει ο θάνατος και έγραψα γι’ αυτό το παρακάτω μήνυμα στο διαδίκτυο:
“ΟΧΙ από Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε. για Ευρω-ομόλογο! ΒΕΤΟ από Ιταλία: «Προχωράμε μόνοι μας» - Στο πλευρό της η Ισπανία. Σιωπή από Μητσοτάκη... ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”.

“Δεν γνωρίζω να έχει πεθάνει ούτε ένας Έλληνας γι’ αυτήν την μπλε σημαία με τα κίτρινα αστέρια”
Και ήταν το θέρος του έτους 2015 όταν ένα ετερόκλητο πλήθος με ποτήρια… σαμπάνιας στα χέρια συγκεντρώθηκε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας σημαίες της “Ευρώπης”, ήταν οι οπαδοί του “μένουμε Ευρώπη” και μέσα στην Βουλή γινότανε την ίδια ώρα μία συνεδρίαση για το περίφημο Μνημόνιο του Τσίπρα, Μνημόνιο που έφερε ενάντια στην θέληση ενός ολόκληρου λαού και είχα πει τότε στην Βουλή,  λαβαίνοντας τον λόγο τα παρακάτω:

“Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας έγινε επίκληση στην μπλε σημαία, με τα κίτρινα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία υπάρχει στη Βουλή. Δεν γνωρίζω να έχει πεθάνει ούτε ένας Έλληνας γι’ αυτήν τη σημαία. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι με αυτήν τη σημαία κάποιοι κονόμησαν χοντρά, κάποιοι πήραν κονδύλια ατελείωτα, τα οποία έγιναν βίλες και πισίνες. Έφτασαν στο σημείο να κρεμούν αυτήν τη σημαία, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εμπορική σύμβαση, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, μαζί με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη». Όχι, δεν μένουμε Ευρώπη. Είμαστε η Ευρώπη! Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!”

Η κρίση που ζούμε και η ακόμη μεγαλύτερη κρίση που έρχεται θα γκρεμίσει κάθε ψεύτικη αξία, κάθε κάλπικο Ιδανικό, η ώρα των Εθνικιστών έρχεται και στην πρωτοπορία αυτού του αγώνα πρέπει να σταθεί η μόνη ΕΘΝΙΚΗ δύναμη ενάντια σε αυτό το διεφθαρμένο και προδοτικό σύστημα.

Με σύνθημα “κατεβάστε τις μπλε σημαίες με τα κίτρινα αστέρια”, ας δώσουμε τον αγώνα τον καλό για μια Νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα αντάξια της Ιστορίας της και των πεπρωμένων της Φυλής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου