Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Βελόπουλος: Η «ρόμπα» και «οι επιστολές του Ιησού» στην πολιτική…

Με ένα θράσος ανάλογο της… αυθεντικότητας των περιβόητων «επιστολών του Ιησού» και «μεθυσμένος» από την πρόσκαιρη έξοδό του από το πολιτικό περιθώριο, ο επικεφαλής του μορφώματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, συνεχίζει να πουλά… πνεύμα σε όσους δεν δέχονται τα λεγόμενά του επί του θέματος.
Μιλώντας την Τρίτη υποστήριξε ότι όταν μιλούσε για περγαμηνή που βρίσκεται στο Άγιον Όρος δεν εννοούσε ότι «την έγραψε ο Ιησούς. Όποιος τα έβλεπε αυτά στην τηλεόραση και πίστευε κάτι τέτοιο, είναι ημιμαθής» ανέφερε. Ωστόσο, διαφημίζοντας το προϊόν, έλεγε επί λέξει: «Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Γράφει ο ίδιος. Είναι δικές του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού. Του Θεού μας»…
Το ποιος είναι «ημιμαθής» και δεν χειρίζεται σωστά την Ελληνική γλώσσα, είναι μάλλον προφανές. Όπως βεβαίως είναι προφανή και πάμπολλα παραδείγματα του παρελθόντος που δείχνουν την πολιτική σταθερότητα του ανδρός. Όπως π.χ. η δέσμευσή του ότι θα παρατούσε τελευταίος τον πρώην αρχηγό του Καρατζαφέρη, «μόνο και μόνο για τον πόλεμο που του γίνεται», καλώντας μάλιστα τον «πρόεδρο» να κρατήσει το βίντεο για να τον κάνει «ρόμπα» εάν δεν τηρήσει την υπόσχεσή του.
Λίγες ημέρες αργότερα ο Βελόπουλος προσχωρούσε στην ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά… Άλλα προφανή περιστατικά του παρελθόντος είναι τα λεφτά που ο ίδιος ομολόγησε ότι έβγαλε παλαιότερα στο εξωτερικό, όπως και η γνωριμία του με τον περιβόητο Καραμπέρη.
Από έναν τύπο, όμως, ο οποίος καπηλεύεται το όνομα του Ιησού Χριστού και πουλάει θαυματουργά φάρμακα για την φαλάκρα (τα οποία όμως δεν ωφέλησαν τον ίδιο…) πώς μπορείς να περιμένεις πολιτική συνέπεια; Με συνεχή προβολή από τα ΜΜΕ, με πλήρη έλλειψη άλλων στελεχών που μπορούν να ασκήσουν πολιτικό λόγο, με καταγγελίες εις βάρος του ότι λειτουργεί «ως λαγός του Μητσοτάκη», ο Βελόπουλος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προς όφελος των δικών του συντηρητικών συμφερόντων την άγνοια για το ποιόν του αρκετών αγνών, αλλά μη ενημερωμένων, Ελλήνων Πατριωτών. Εξάλλου, όπως γράφτηκε μετεκλογικά στο διαδίκτυο, «Ο Βελόπουλος θα πουλάει στον Βαρουφάκη φάρμακο για την καράφλα κι εκείνος θα τον πληρώνει με κρυπτονόμισμα»…
Μόνο η στήριξη και η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να δράσει ως ασπίδα και δόρυ των Εθνικών Θεμάτων για την επιβίωση του Ελληνισμού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου