Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Γερμανική διαταγή προς Μητσοτάκη και ΝΔ: Θα σεβαστείτε την Συμφωνία των Πρεσπών!

Γερμανική διαταγή προς Μητσοτάκη και ΝΔ: Θα σεβαστείτε την Συμφωνία των Πρεσπών!

Ύστερα από τις Ευρωεκλογές και την προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, απόρροια της κατάρρευσης του Σύριζα, η γερμανική κυβέρνηση απευθύνθηκε προς τον Μητσοτάκη, με το σκεπτικό ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η γερμανική διαταγή εκδόθηκε από τον γερμανό υφυπουργό Εξωτερικών, Μίχαελ Ροτ, ο οποίος είπε: «Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή. Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική "άγκυρα" σταθερότητας και συμφιλίωσης»

Με λίγα λόγια, οι γερμανοί, απευθυνόμενοι στον Μητσοτάκη του ζητάνε την για μία ακόμα φορά διαβεβαίωσή του ότι «θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών», την οποία – βεβαίως – έχει ήδη δώσει πολλάκις.

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την προδοσία της Μακεδονίας και στο Reuters: “Η ΝΔ θα τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών!”

Αντιθέτως, οι γερμανοί και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους φροντίζουν την με κάθε τρόπο πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής, διότι είναι η μόνη δύναμη που έχει δεσμευτεί να καταργήσει αυτή την επαίσχυντη συμφωνία.

Επιστολή - δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου