Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Άρχισαν τα... όργανα στη Θράκη από τα ασύδοτα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου

Άρχισαν τα... όργανα στη Θράκη από τα ασύδοτα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου

Είναι παγκοίνως γνωστό τι ακριβώς συντελείται μεθοδικώς τόσα έτη στη Θράκη, αλλά η ελλαδική κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά φαίνεται να σιγοντάρει την διαμορφούμενη κατάσταση.
Σε εκτενές άρθρο του, το οποίο τιτλοφορείται ως «Οι Τούρκοι υλοποιούν σχέδιο στη Θράκη», ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μιχάλης Ιγνατίου φαίνεται να παραδέχεται δημοσίως - αλλά με χαρακτηριστική και ύποπτη βραδύτητα - όλα όσα κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή δεκαετίες τώρα (αλλά εισέπραττε, ως διακινούσα «κασσάνδρειες προφητείες» και «θεωρίες συνωμοσιολογίας», την σκανδαλώδη αδιαφορία δηλαδή και την απαξία του πολιτικού συστήματος. Ότι δηλαδή η Θράκη καθίσταται βορά των τουρκικών ορέξεων, η οποία περιέρχεται, μέσω πολιτικών μεθοδεύσεων, στη σφαίρα επιρροής της Άγκυρας με αποτέλεσμα την αυτονόμηση και εντέλει απόσχισή της από τον ελληνικό εθνικό κορμό.
Αναφέρει ο άλλοτε… χρυσαυγιτοφάγος Ιγνατίου σε μια κρίση αδόκητης ειλικρίνειας: «Όσοι δεν εθελοτυφλούν και αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι Τούρκοι, βλέπουν δια γυμνού οφθαλμού ότι οι μουσουλμάνοι στη Θράκη, χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους. Όπως στην Κύπρο… Όπως στο Κοσσυφοπέδιο…Πάνω απ’ όλα, οι Τούρκοι, εκμεταλλεύονται την αδιαφορία του αθηναϊκού κράτους, οι εκπρόσωποι του οποίου ενοχλούνται μάλιστα όταν κάποιος εντοπίσει τα λάθη τους. Ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις, χωρίς αμφιβολία. Το βάρος της ευθύνης δεν το φέρει μόνο η σημερινή, η οποία, όμως, στο πλαίσιο της διεθνιστικής βλακείας που την κυριαρχεί ιδιαίτερα εάν το θέμα αφορά μειονότητες, ξεπέρασε τα όρια. Αλλά τι περιμένει κανείς όταν κάποιοι υπουργοί και βουλευτές των περισσότερων κομμάτων, δέχθηκαν να γίνουν το όχημα για τους μουσουλμάνους της Θράκης, ώστε να έχουν κομματικά οφέλη;»
Συνιστά δε γεγονός πως το προεκλογικό κλίμα της Ελλάδας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για τους τουρκόφρονες στη Θράκη για να συντονισθούν και να οργανωθούν ώστε να εκλέξουν όσο περισσότερους βουλευτές είναι δυνατόν μέσω των ξενόδουλων ελλαδικών κομμάτων.  Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την ενέργεια του κομμουνιστικού κόμματος της Κύπρου ΑΚΕΛ να στηρίξει και να εκλέξει τουρκοκύπριο, φιλικώς διακείμενο φυσικά απέναντι στην Τουρκία, αποτελεί την αρχή μιας μεθοδευμένης τουρκοκίνητης στρατηγικής κατά των εθνικών μας συμφερόντων. Βλέπουμε έτσι τον τουρκικό παράγοντα να περισφίγγει και να συμπιέζει την ελληνική εθνική κυριαρχία, χωρίς να υπάρχει καν κάποια αντίδραση εκ μέρους της ελλαδικής κυβερνήσεως, έστω προσχηματική!
Σύμφωνα δε με ερευνητές, δεν είναι καθόλου απίθανη να επέλθει κάποτε η αυτονόμηση της Θράκης μας, αν συνεκτιμηθεί και μελετηθεί η περίπτωση της Κύπρου και του Κοσσυφοπεδίου. Ας θυμίσουμε στους πάσης φύσεως επιλήσμονες τις εμπρηστικές και ανθελληνικές δηλώσεις της επικεφαλής του μειονοτικoύ «Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (ΚΙΕΦ), Τσιγδέμ Ασάφογλου, η οποία δήλωσε ανενδοιάστως ότι «κάθε ψήφος προς το κόμμα της αποτελεί απόδειξη της «τουρκικής ταυτότητας στη Δυτική Θράκη», ενώ ο πρόεδρος της «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης» Οζάν Αχμέτογλου, έρχεται να συμπληρώσει στο τουρκικό πρακτορείο ότι «τα προβλήματα των εθνοτικών Τούρκων της Δυτικής Θράκης αναμένουν επίλυση εδώ και χρόνια».
Το αποτέλεσμα των εκλογών κατέταξαν το μειονοτικό κόμμα πρώτο σε Ροδόπη και Ξάνθη, ενώ διάφοροι, τουρκόφρονες προφανώς, προπαγανδίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως για ανάγκη διεξαγωγής δημοψηφίσματος και ανεξαρτητοποίηση (!) της Θράκης στους εν λόγω νομούς. «Μια ανεξάρτητη Θράκη, θα μπορούσε να ήταν λύση για την Ελλάδα!» έγραψαν κάποιοι χαρακτηριστικώς, ενώ οθωμανικά εμβατήρια αντήχησαν για την εκλογή του Δημάρχου, στο Δήμο Αρριανών σε κλίμα πανηγυρικό.
Αυτά όλα θα τελειώσουν ΜΟΝΟ με μια Εθνική διακυβέρνηση η οποία θα εξοβελίσει από τον δημόσιο και πολιτικό βίο όσους κάνουν λόγο για «τουρκικές μειονότητες» και «τουρκικές ταυτότητες», θα ανακόψει την τουρκική επεκτατικότητα, η οποία τροφοδοτείται από την αδιαφορία της ελλαδικής κυβερνήσεως και θα χαράξει μια στιβαρή εθνική αμυντική πολιτική!
Γιώργος Συρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου